Schiuri Fischer The Curv GT M-Track + Legaturi RX 13 GW Powerrail Brake 85 2023

-20%
Pret normal 6.15000Lei De la 4.92000Lei TVA inclus
Doar %1 ramase
Data adaugare
master-227289
Cod producator
-

   Schiurile Fischer Curv GT sunt una dintre cele mai interesante propuneri ale Fischer in sezonul 2022/2023. Acest model se distinge prin versatilitatea sa. In opinia echipei MCK Sport, acesta este modelul perfect de schiuri pentru intreaga zi pe partii - schiurile rezista bine pe o partie dura si pregatita, dar se vor descurca bine si pe o partie moale, dupa ploaie sau pe traseu la sfarsitul zilei. In acelasi timp, este un model destul de pretentios, recomandat persoanelor cu mai multi ani de experienta.

   Datorita caracterului schiului oferit de tehnologia Triple Radius, este posibil sa ai un control mai mare si un transfer mai bun al fortelor in fiecare viraj - incepand de la initierea corecta a virajului, trecand prin faza de alunecare precisa pe muchie, pana la acceleratia finala in ultima etapa a virajului. Triple Radius permite viraje dinamice si ascutite cu orice raza. Acest lucru face din GT o placa foarte versatila. Intarirea din plasa de carbon din jurul miezului din lemn usor mentine o greutate redusa si o rigiditate transversala ridicata pentru a asigura stabilitate si un sentiment de incredere pe schi.

   DIAGOTEX este un strat de carbon inovator care asigura cea mai mare rigiditate laterala. DIAGOTEX TM ajuta la contracararea fortelor centrifuge in timpul virajelor foarte rapide, astfel incat sa le puteti depasi perfect. Pur si simplu putere maxima si stabilitate in viraje!

➤ Constructia peretilor laterali tip sandwich: Miezul din lemn in combinatie cu peretii laterali din ABS, in cadrul unei constructii clasice de tip "sandwich", ofera schiului rigiditate si elasticitate optime.
➤ Air Carbon TI 0.5: Miez din lemn cu un strat dublu de titanal, intarit cu tehnologia Air Carbon.
➤ Tuning pentru Cupa Mondiala: Finisarea schiurilor pe masini extrem de precise. Garantia de a primi un produs de cea mai inalta calitate.
➤ Diagocarbon: Aranjamentul inovator al diagonalei din plasa de carbon asigura o stabilitate torsionala excelenta, cu putere maxima si stabilitate in viraje.
➤ Carbon Bridge: Carbonul extrem de puternic si usor de 90 de grade in zona legaturii imbunatateste semnificativ tractiunea, oferind un nivel ridicat de netezime si stabilitate.
➤ Radical Triple Radius: Aceasta ultima dezvoltare a formei Triple Radius face si mai usoara inceperea unui viraj. Transmiterea puterii si controlul pe tot parcursul virajului sunt, de asemenea, imbunatatite
➤ M-track: Un nou design al placii care ofera un echilibru optim si o stabilitate mai buna, ceea ce duce la o manevrabilitate mai sigura la viteze mai mari.

  RX 13 GW: este un sistem de legaturi cu performante ridicate si siguranta. Conving prin intrarea si iesirea usoara, precum si prin compatibilitatea GripWalk. Datorita tehnologiei PowerRail, RX 13 GW poate fi montata pe toate schiurile cu o baza PR premontata. Legatura RX 13 GW te transforma intr-un atlet all-mountain. Tehnologia PowerRail este solida sub picior pe toate tipurile de teren pentru o mai buna stabilitate si durabilitate. 

Mai multe informati
ProducatorFischer
GenUnisex
Colectie2023
Tip schiuriOn & Off Piste
Valoare Radius16
Latime la varf120-129 mm
Latime la mijloc70-79 mm
Latime la coada100-109 mm
Latime exacta(varf/mijloc/coada)125-76-109
Legaturi incluseRX 13 GW Powerrail Brake 85
Constructie schiuriSandwich Sidewall
Tehnologii incorporateBeech Poplar Woodcore, Air Carbon TI 0.5, Diagocarbon, Carbon Bridge, Race Sidewall, Radical Triple Radius, M-Track, World Cup Tuning, Sintered Bases
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions

Iti mai recomandam si