Angajam!

Clapari Nordica GPX 130

599 Lei 1.999 Lei Discount 70% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Clapari?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Nordica si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

    Modelul GPX 130 este creat de schiori pentru schiori si reprezinta un varf de gama in categoria "all mountain". Claparul este fabricat din PU injectat, cu lastul de 98 mm si dispune de noul liner produs manual ce inglobeaza tehnologia Primaloft Custom Cork.

    Specificatii:

  • Liner: Race GP Cork Fit PrimaLoft
  • Bareta de inchidere: Power Driver 60 mm latime
  • Material exterior clapar: Polyurethane
  • Caramb clapar: Polyurethane
  • Material interior clapar: spuma PU
  • Brant: Precision Fit PrimaLoft TF 

    Tehnologii:

    Cork Liner: Liner-ul claparului (ciorapul) are integrate in compozitie componente pe baza de pluta si rasini pentru confort si performanta ridicate. Pluta este un izolant natural foarte bun datorita densitatii ridicate care deasemenea ofera si o extraordinara transmisie a puterii de la clapar catre ski. Spre deosebire de spuma si alte materiale din care poate fi alcatuit un clapar, pluta nu produce compresie la viraje astfel incat claparii din seria Dobermann si NRGy sunt extrem de precisi si sensibili la comenzi.

    PrimaLoft: Este un material revolutionar ce echipeaza claparii din colectia 2015/2016. Este folosit la fabricatia ciorapului interior pentru a pastra caldura piciorului, pentru confort, recuperare dupa compresie si rezistenta impotriva umezelii. 

    Power Driver 60 mm: Nordica a patentat bareta de inchidere de 60 mm pentru a permite partii superioare a claparului si limbii din PU sa lucreze uniform, ca un tot unitar si sa optimizeze transmiterea puterii de la clapar la ski.

    Full Motion Inclinare: Clientii care cauta performanta pot ajusta carambul claparului (partea superioara) max 2 mm orizontal sau lateral asigurand astfel unghiul corect al picioarelor si pozitia corecta a genunchilor. 

    New GP buckles: Noul design intuitiv al Nordica pentru clapele de inchidere ofera o ajustare mai precisa a strangerii.

    High Traction Soles: Tehnologie care permite cea mai buna tractiune si aderenta la contactul cu solul, fara skiuri.

    Full Shock Eraser: Umplutura de spuma plasata in locurile unde piciorul interactioneaza cel mai mult cu claparul: calcai, degete, gamba, tibie.

    Pinned Performance Cuff: Ajustarea bolturilor metalice reprezinta cea mai buna solutie de a face ca cele 2 parti componente ale claparului, gheata inferioara si carambul, sa lucreze ca un tot unitar.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate