Angajam!

Clapari Nordica Dobermann GP 130

#ID: master-72792
575 Lei 1.913 Lei Discount 70% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Clapari?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Nordica si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Clapari Nordica Dobermann GP 130

  Construit de la zero, Nordica a investit in noul model Dobermann GP 130 toata experienta celor 75 de ani ai sai de traditie in ceea ce priveste constructia de clapari si cea mai moderna tehnologie pentru a oferi un produs extrem de performant.

Specificatii:

  • Liner: Race GP Cork Fit
  • Bareta de inchidere: Power Driver 60 mm latime
  • Material exterior clapar: Polyurethane
  • Caramb clapar: Polyurethane
  • Material interior clapar: spuma PU
  • Brant: Performance Fit Carbon TF 

Tehnologii:

  Cork Liner: Liner-ul claparului (ciorapul) are integrate in compozitie componente pe baza de pluta si rasini pentru confort si performanta ridicate. Pluta este un izolant natural foarte bun datorita densitatii ridicate care deasemenea ofera si o extraordinara transmisie a puterii de la clapar catre ski. Spre deosebire de spuma si alte materiale din care poate fi alcatuit un clapar, pluta nu produce compresie la viraje astfel incat claparii din seria Dobermann si NRGy sunt extrem de precisi si sensibili la comenzi.

  Pluta, in mod natural, se muleaza pe picior datorita caldurii corpului, ducand la cresterea semnificativa a confortului si performantei.

  Power Driver 60 mm: Nordica a patentat bareta de inchidere de 60 mm pentru a permite partii superioare a claparului si limbii din PU sa lucreze uniform, ca un tot unitar si sa optimizeze transmiterea puterii de la clapar la ski.

  Full Motion Pivot: Clientii care cauta performanta pot ajusta carambul claparului(partea superioara) max 2 mm orizontal sau lateral asigurand astfel unghiul corect al picioarelor si pozitia corecta a genunchilor. 

  New GP buckles: Noul design intuitiv al Nordica pentru clapele de inchidere ofera o ajustare mai precisa a strangerii.

  Dual Canting: Cu o cheie imbus, pe ambele laterale ale claparului, se poate ajusta independent aliniamentul carambului claparului.

  Pinned Performance Cuff: Ajustarea bolturilor metalice reprezinta cea mai buna solutie de a face ca cele 2 parti componente ale claparului, gheata inferioara si carambul, sa lucreze ca un tot unitar. 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate