Angajam!

Clapari Fischer Ranger Free 130 Walk DYN 2020

1.974 Lei 3.289 Lei Discount 40% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Clapari?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Fischer si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Ușor și agil, cu o potrivire performantă și o manșeta consolidata cu carbon pentru o stabilitate excelentă. Talpa GibWalk Vibram® și pârghia modului de schi / mers integrat îmbunătățesc intreaga miscare. Carcasa Grilamid, consolidată cu carbon, garantează o adaptare perfecta și siguranta la orice viteză. Când cele mai bune coborâri așteaptă in urma unei urcări lungi, comutați maneta integrată de pe manșetă în modul Walk pentru o gamă excelentă de mișcare, in timp ce talpa GripWalk permite o conducere eficientă înainte și în sus. O greutate mai mică economisește energie valoroasă la urcări sau unor tururi lungi. Fiecare componentă a Ranger Free a fost examinată și redusa in greutate pentru a atinge o greutate impresionantă de 1540 de grame.

Tehnologii:

 - Lace Liner:

  Oferă un suport mai bun și mai compact atât in interiorul carcasei cât și pentru picior, în special in lateral si in zona călcâiului.

 

- SOMATEC:

   Poziția naturală în V permite schiorilor să își controleze schiurile cu o precizie absolută.

 

  -  Motion Support

Manșeta fixă ​​captusita cu punct de pivot care opune mai puțin de rezistență în timpul mersului si ofera mai multă durabilitate

 

 

  -  Original Dynafit Inserts

Compatibilitate garantată la toate legăturile tehnice și o rezistență ridicată la uzură.

  - Velcro Spoiler

Spoilerul este fixat pe captuseala printr-o curea Velcro și poate fi reglat individual. Spoiler poate fi pus in partea superioara pentru mai mult sprijin sau in partea inferioara pentru sustinerea gambei, spoiler poate fi îndepărtat pentru mai puțin înclinare înainte.

 

  -  Grip Walk Sole

Noul Walk Sole imbina cel mai bune caracteristici din ambele standarde ISO pentru placa de rulare din sectorul turistic și performanța unei plăci de mers alpin.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate