Angajam!

Pantofi trekking barbati La Sportiva TX2 FW 2018

358 Lei 579 Lei Discount 38% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Incaltaminte trekking?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs La Sportiva si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Cel mai ușor pantof din seria de Traverse X, dedicat comunității de alpinism, îndeplinește cerințele de aderență și protecție, esențiale pentru rutele de abordare tehnică. 

    Conceput pentru trasee montane și pentru conectarea la ham, grație sistemului C2 Combo Cord ™ care vă permite să stocați rapid și compact pantofii. Fiecare detaliu este conceput pentru a garanta ușurința, aderența, confort și protecția în timpul fazei de apropiere și pentru a permite utilizarea pantofului pe un teren mai tehnic în munți, chiar la baza peretelui. Bocanoul are detalii de design esențiale, fără cusătură în țesătura elastică, rezistență la abraziune ridicată și greutate redusă, datorită stratului protector, talpa Vibram MegaGrip concepută pentru căi de alpinism și întoarcere pe teren tehnic, sistemul de șnururi derivat din modelul de alpinism Mythos reglează tensiunea și volumele interioare într-o singură mișcare simplă. Toate caracteristicile care combină confortul unui pantof pentru terenuri accidentate cu caracteristicile tehnice ale unui pantof de alpinism. Traversa X este expresia finală a mișcării rapide și a siguranței în munți.

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate