GPS Garmin inReach Mini

Stoc epuizat
Doar %1 ramase
Data adaugare
master-135778
Cod producator
-
  • Transport gratuit peste 300Lei*
  • 30 de zile pentru retur

Acest produs este disponibil doar la comanda!

Conectivitate globală la îndemâna dvs.

  • Dispozitivul solid, uşor, de comunicare prin satelit permite mesaje text de intrare şi primire cu acoperire Iridium® 100% globală (este necesar un abonament la satelit)
  • Declanşaţi un SOS interactiv către centrul de monitorizare pentru căutare şi salvare 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână (este necesar un abonament la satelit)
  • Accesaţi hărţi care pot fi descărcate, imagini aeriene color şi multe altele utilizând aplicaţia gratuită Garmin Earthmate® şi dispozitivele compatibile1
  • Serviciul opţional inReach de prognoză meteo oferă actualizări detaliate direct pe inReach Mini sau dispozitivul asociat; sunt disponibile pachete meteo de bază sau premium
  • Trimiteţi şi primiţi mesaje inReach prin dispozitivele compatibile Garmin, inclusiv accesoriile şi dispozitivele portabile
  • Bateria internă reîncărcabilă cu litiu oferă până la 50 de ore de durată de viaţă a bateriei în modul de urmărire de 10 minute

inReach Mini este cea mai bună conexiune pentru a menţine contactul în afara reţelei. Este dispozitivul nostru de comunicare prin satelit, cu dimensiuni de buzunar, pentru aventurierii care ţin cont de dimensiune şi greutate. inReach Mini vă permite să trimiteţi şi să primiţi mesaje text, să vă monitorizaţi şi să vă distribuiţi călătoria şi, dacă este necesar, să contactaţi o alertă SOS pentru a contacta, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, echipa GEOS de intervenţie în caz de urgenţă. Cu conectivitatea inReach, familia şi prietenii vor şti că pot păstra legătura cu dvs., indiferent unde vă poartă activităţile dvs.

Călătoriţi cu mai puţină greutate, comunicaţi mai inteligent

Cu o înălţime puţin sub 9,9 cm şi lăţime de 5,2 cm şi cântărind aproape 100 g, inReach Mini se potriveşte confortabil în buzunar sau rucsac. Acesta se conectează pentru mesaje text prin reţeaua de sateliţi Iridium, oferind acoperire 100% Iridium fără probleme în toată lumea. Nu trebuie să vă preocupaţi să fiţi în raza de acoperire a semnalului unui telefon mobil sau că trebuie să întâmpinaţi o acoperire neuniformă. inReach Mini funcţionează global pentru ca dvs. să puteţi rămâne conectaţi.

Cine va răspunde la SOS? GEOS.

GEOS este un lider mondial în soluţii de răspuns la urgenţe şi monitorizare. Au desfăşurat operaţiuni de salvare în peste 140 de ţări, salvând multe vieţii pe parcurs. Şi aşteaptă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână ca să răspundă la SOS-ul dvs., să vă urmărească dispozitivul şi să notifice persoanele de contact corespunzătoare şi echipajele de urgenţă din zonă. Odată ce aţi declanşat un semnal de ajutor, vă puteţi aştepta la o confirmare de livrare conform căreia ajutorul este pe drum şi să primiţi permanent actualizări cu privire la starea echipei de intervenţie.

Mai multe moduri de conectare

Conectivitatea wireless de la o unitate la alta vă permite să controlaţi inReach Mini de la distanţă pentru a trimite şi primi mesaje text utilizând dispozitivele portabile Garmin compatibile, accesoriile sau alte dispozitive mobile1. Monitorizarea locaţiei bazată pe GPS vă permite să distribuiţi locurile în care mergeţi cu cei de acasă sau de pe teren. De asemenea, vă puteţi posta aventurile pe reţelele de socializare. Pentru navigarea de bază, există o busolă, indicând orientarea şi distanţa de-a lungul unui traseu sau către un punct de trecere.

 Mai multe moduri de conectareCălătoriÅ£i cu mai puÅ£ină greutate, comunicaÅ£i mai inteligent

Asociaţi cu dispozitivul mobil

Pentru şi mai multă compatibilitate şi mai mult confort, aplicaţia gratuită Earthmate sincronizează dispozitivul portabil inReach prin tehnologie wireless Bluetooth® cu dispozitivul compatibil Apple® sau Android, astfel încât să puteţi avea acces nelimitat la hărţi şi imagini aeriene. În plus, cu Earthmate puteţi să folosiţi uşor toate funcţiile inReach pe dispozitivul mobil asociat. Pentru a facilita mesajele text, puteţi de asemenea să vă accesaţi lista de contacte din telefon de pe aplicaţia Earthmate pentru a-i contacta de oriunde din lume — cu câteva apăsări de taste.

Asociaţi cu dispozitivul mobil

Aflaţi prognoza meteo oriunde

Serviciul opţional inReach de prognoză meteo oferă actualizări detaliate direct pe inReach Mini sau dispozitivul asociat cu aplicaţia Earthmate, astfel încât să ştiţi la ce condiţii să vă aşteptaţi pe traseu. Sunt oferite pachete meteo de bază şi premium, Puteţi să solicitaţi prognoze meteo pentru locaţia curentă sau pentru orice alt punct de trecere sau destinaţie din itinerar.

Dispozitiv inReach solid, robust

Dur, durabil, rezistent la impact (MIL-STD-810F) şi cu rezistenţă la apă de IPX7, inReach Mini este construit să vă menţină în mişcare. Acesta include o baterie internă cu litiu reîncărcabilă pentru o utilizare de până la 50 de ore în modul implicit de monitorizare de 10 minute şi de până la 20 de zile în modul de economisire a energiei2. Reîncărcaţi-o prin intermediul cablului de alimentare microUSB sau al încărcătorului auto opţional de 12 V.

Dispozitiv inReach solid, robust

Abonamente flexibile pentru timpul de emisie al sateliţilor

Pentru a accesa reţeaua Iridium şi pentru a comunica cu dispozitivul inReach Mini, este necesar un abonament activ la satelit. În funcţie de nivelul de utilizare, puteţi opta pentru un pachet prin contract anual sau pentru un plan Airtime flexibil lună de lună.

Include stocare nelimitată în cloud şi planificarea călătoriilor

Fiecare dispozitiv inReach dispune de acces gratuit la un portal cloud pentru a vă ajuta să vă planificaţi călătoriile cu trasee şi puncte de trecere, să creaţi mesaje presetate şi mesaje text rapide, să sincronizaţi şi să gestionaţi setările dispozitivului, să vă actualizaţi firmware-ul, să vă asociaţi conturile reţelelor de socializare, să stocaţi toate datele de monitorizare a locaţiei şi multe altele.

Specificatii tehnice
ProducatorGarmin
Colectie2018
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions
GPS Garmin inReach Mini