GPS Garmin Foretrex 701 Ballistic Edition

In Stoc Furnizor
Data adaugare
132081
Cod producator
010-01772-10
Barcode
-

Navigaţi în întreaga lume hands-free

  • Durabil, fabricat la standarde militare (MIL-STD-810G); compatibil cu ochelari pentru vedere nocturnă
  • Funcţionează cu sistemele de satelit GPS, GLONASS şi Galileo, pentru a oferi poziţionare precisă
  • Ştiţi unde vă aflaţi, graţie senzorilor de navigaţie care includ accelerometru cu 3 axe, busolă cu 3 axe şi un altimetru barometric; notificările inteligente1 permit dispozitivului dvs. să primească e-mailuri, mesaje text şi alerte
  • Foretrex 701 adaugă software Applied Ballistics Elite care calculează soluţii de ochire pentru trageri la mare distanţă
  • Durata de viaţă a bateriei depăşeşte 48 de ore în modul navigaţie, până la o săptămână în modul UltraTrac şi până la o lună în modul ceas

Navigaţi prin lume hands-free cu Foretrex 601 şi Foretrex 701 cu software AB Elite — navigatoarele GPS durabile, purtate la încheietură, fabricate la standarde militare. Rămâneţi orientat aproape oriunde, cu sistemele de satelit GPS, GLONASS şi Galileo.

Mai solid decât este necesar

Navigatoarele Foretrex 601 şi 701 sunt mai mult decât durabile. Sunt fabricate la standarde militare referitoare la performanţele termice, la şoc şi acvatice (MIL-STD-810G). Includ şi caracteristici tactice, precum compatibilitate cu ochelari pentru vedere nocturnă şi mod Jumpmaster.

 

Navigaţie multi-GNSS care include Galileo

Atât Foretrex 601, cât şi 701, funcţionează cu 3 reţele de recepţie navigaţie prin satelit, inclusiv GPS, GLONASS şi Galileo, pentru a vă urmări poziţia în medii prea dificile doar pentru GPS. Exploraţi pentru mai mult timp — durata de viaţă a bateriei depăşeşte 48 de ore în modul navigaţie şi durează până la 1 săptămână în modul UltraTrac.

Navigaţie multi-GNSS care include Galileo

Senzorii de navigaţie vă menţin pe drumul cel bun

Pentru a vă ghida pe cărări umblate şi mai puţin umblate, Foretrex 601 şi 701 oferă navigaţie şi monitorizare completă utilizând funcţia GPS împreună cu capacităţile senzorilor ABB (altimetru, barometru şi busolă). Altimetrul integrat oferă date de altitudine ce permit monitorizarea precisă a urcărilor şi a coborârilor, în timp ce barometrul poate fi utilizat pentru a prezice schimbările vremii prin afişarea tendinţelor pe termen scurt de presiune a aerului. Busola electronică pe 3 axe vă ajută să rămâneţi mereu orientat, indiferent dacă vă deplasaţi sau nu.

Senzorii de navigaţie vă menţin pe drumul cel bun

Cel mai precis sistem balistic de soluţionare disponibil

Foretrex 701 cu software AB Elite este un excelent asistent pentru vânători şi trăgători la ţintă. Este echipat cu software Applied Ballistics Elite, care calculează soluţii de ochire pentru trageri la mare distanţă.

Cel mai precis sistem balistic de soluţionare disponibil

Rămâneți conectaţi

Notificările inteligente1 — disponibile pe ambele dispozitive — vă permit să primiţi e-mailuri, mesaje text şi alerte de la dispozitivul mobil direct la încheietura mâinii. Utilizaţi aplicaţia Garmin Connect Mobile pentru a iniţializa funcţia LiveTrack1 şi a le permite altora să vă urmărească în timpul călătorie i(în limita acoperirii semnalului de telefonie mobilă). Alte caracteristici conectate includ încărcări automate în comunitatea noastră online de fitness Garmin Connect™ şi actualizarea automată de software, atunci când este asociat un dispozitiv mobil.

 

Mai multe informati
ProducatorGarmin
Cod producator010-01772-10
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont

Iti mai recomandam si