Angajam!

Ceas Garmin Fenix 5 Silver

#ID: master-135991
1.649 Lei 2.349 Lei Discount 30% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Ceasuri alergare?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Garmin si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

SportGuru.ro este importator oficial Garmin pentru Romania

Detalii

Produsul necesită confirmare de stoc !

 • Ceas multisport compact (47 mm), cu GPS şi tehnologie Elevate de măsurare a pulsului la încheietură
 • Design cu prindere din oţel cu antenă EXO din oţel inoxidabil ca ramă şi carcasă din oţel forjat, pentru a asigura o integritate optimă în medii solicitante
 • Profiluri de activitate preîncărcate pentru toate sporturile şi aventurile dvs.
 • Ordonaţi statisticile cheie la îndemână cu widgetul pentru performanţă care vă arată efectele şi progresul antrenamentelor dvs.
 • Funcţiile conectate includ notificări inteligente, încărcări automate în comunitatea sportivă online Garmin Connect şi personalizare prin feţe de ceas şi aplicaţii gratuite în magazinul nostru Connect IQ
 • Senzori de exterior, inclusiv GPS şi poziţionare prin satelit GLONASS, altimetru barometric, busolă cu 3 axe dotată cu giroscop
 • Pachetul Performer fēnix 5 include un monitor HRM-Tri pentru o dinamică avansată a alergării şi monitorizarea pulsului în timpul înotului

   Depăşiţi-vă limitele în fiecare zi. Fenix 5 este un ceas multisport premium cu GPS, ce dispune de tehnologie de monitorizare a pulsului la încheietură, funcţii de antrenare avansate şi brăţări interschimbabile, care vă permit să treceţi de la munca de birou la antrenamente fără efort. Indiferent de sportul pe care doriţi să-l urmăriţi, Fenix 5 vă va ajuta, prin intermediul profilurilor de activitate încorporate şi valorilor de performanţe avansate, care adaugă un plus de control asupra eficienţei antrenamentelor, precum şi notificărilor inteligente.

   Fenix 5 este un ceas multisport compact de 47 mm, o dimensiune optimizată pentru performanţe. Dispune de un design atletic robust şi de un aspect de calitate superioară cu o antenă EXO din oţel inoxidabil ca ramă şi o carcasă din oţel forjat, pentru a garanta performanţe în cele mai solicitante medii (rezistenţă la apă până la 100 m adâncime). Se potriveşte atât dorinţelor de ordin estetic, cât şi ambiţiilor atletice.fenix hr

   Garmin Chroma Display întotdeauna pornit, de înaltă rezoluţie, în culori complete asigură oricând o lizibilitate sporită. Fenix 5 dispune de un afişaj de 1,2'', cu tehnologie transreflectivă, care reflectă şi transmite lumina în acelaşi timp, ceea ce permite feţei ceasului să fie mai uşor de citit sub razele puternice ale soarelui. Pentru a garanta o durabilitate îmbunătăţită a acestui ceas sport, ediţiile Sapphire ale Fenix 5 dispun de un geam din safir de înaltă calitate, rezistent la zgârieturi.

fenix hr

   Pentru a oferi libertate deplină atletului ambiţios, toate modelele Fenix 5 includ tehnologie Elevate de măsurare a pulsului la încheietură, care vă permite să vă monitorizaţi pulsul fără să purtaţi o bandă toracică. Cu noul senzor Elevate complet integrat la încheietura dvs. puteţi controla în orice moment intensitatea antrenamentului şi urmări activităţile zilnice prin monitorizarea pulsului 24/7, pentru a obţine informaţii mai precise despre caloriile arse pe parcursul zilei.

   Obiectivul dvs. de a vă îmbunătăţi continuu performanţa vă motivează pe parcursul a ore în şir de antrenament. Noul widget Fenix 5 privind performanţele deţine toate informaţiile necesare, accesibile rapid dintr-un singur loc, pentru a monitoriza mai bine nivelul de condiţie fizică şi a vă ajuta să vă antrenaţi mai eficient.

 • Starea antrenamentului: Vă arată cât de eficient este antrenamentul şi vă ghidează productivitatea antrenamentelor şi progresului înregistrat.
 • Funcţia de estimare a valorii maxime VO2: date de performanţă pentru abdomene, alegare sau ciclism, pentru a estima volumul maxim de oxigen pe care îl puteţi consuma pe minut şi pentru a vă oferi o indicaţie a nivelului de condiţie fizică.
 • Solicitarea fizică: vă spune cât de intens vă antrenaţi într-un interval de timp, indiferent de activitate.
 • Consultant de recuperare: cronometrul de recuperare vă spune timpul recomandat de recuperare, cronometrând de la ultimul antrenament.

   Indicatori mai avansaţi precum Pragul funcţional de putere (FTP) şi Pragul lactic vă ajută să evaluaţi mai bine nivelul real de performanţă în timp ce pedalaţi sau alergaţi, iar Predictorul de cursă va putea estima la un moment dat timpul ideal în care aţi termina o cursă pe distanţa de 5 km, 10 km, semi-maraton şi maraton, pe baza valorii maxime VO2 actuale. Training Effect 2.0 vă va oferi scoruri de beneficiu aerobice şi anaerobice pentru fiecare sesiune de antrenament, pentru a vă ajuta să înţelegeţi dacă intervalul de intensitate ridicată a antrenamentului chiar dă rezultate.

   Acum ajungeţi mai departe cu datele de alergare. Funcţiile de antrenament Garmin care utilizează măsurători fiziologice extinse şi o dinamică avansată a alergării vă pot ajuta să vă îmbunătăţiţi forma şi performanţa generală. Aceste valori includ condiţii de performanţă care vă compară condiţia actuală cu nivelul mediu de condiţie fizică, ritmul de alergare şi lungimea pasului. Transformaţi fiecare alergare într-o provocare personală, concuraţi împotriva altora pe Strava Live Segments, primiţi alerte despre locurile de start şi de finish, vizualizaţi clasamentul general şi vedeţi cum se compară rezultatul actual cu recordul personal.

   Selectaţi pachetul Performer Fenix 5 cu bandă toracică HRM-Tri, pentru a putea să accesaţi valori suplimentare fēnix 53. Măsurători, inclusiv Scor de stres, pentru a măsura nivelul real de stres pe baza variabilităţii pulsului, oscilaţia şi raportul vertical sau durata şi echilibrul la contact cu solul pentru a vă eficientiza alergarea.

   Dincolo de funcţiile pentru alergare, ceasurile Fenix 5 oferă şi seturi de caracteristici speciale pentru ciclism, nataţie, antrenament, schi, golf şi sporturi cufenix hr vâsle, inclusiv paddle boarding (vâslit pe placă) în picioare şi canotaj. Pentru ciclism, Fenix 5 arată viteza şi distanţa şi dinamica ciclismului după asocierea unui contor de putere. Pentru înot, dispozitivul urmăreşte distanţa, numărul de mişcări şi altele. Selectaţi unul dintre pachetele fēnix 5 cu banda toracică HRM-Tri şi beneficiaţi de date privind pulsul şi atunci când înotaţi. Modul de schi/snowboard vă pune la îndemână viteza, distanţa, diferenţa de nivel şi contorul automat al cursei. Setul de funcţii pentru sporturile cu vâsle, include numărul de vâsliri, frecvenţa acestora şi chiar distanţa parcursă per vâslire.. Modul de golf indică distanţele către partea din faţă, partea din spate şi centrul zonei green pentru orice teren descărcat din Garmin Connect. În plus, adaugă îmbunătăţiri precum monitorizarea statisticilor (lovitură de crosă etc.), Green View, detecţie AutoShot şi măsurare automată.

 Fiecare dispozitiv Fenix 5 vă ghidează în siguranţă pe şi în afara traseelor cunoscute, combinând poziţionarea GPS/GLONASS, senzori avansaţi, precum şi funcţii cunoscute de navigare Garmin, cum ar fi TracBack. Pentru a oferi cele mai precise informaţii, dispozitivul îşi calibrează automat senzorii, utilizând GPS-ul. Altimetrul integrat oferă date despre altitudine ce permit monitorizarea precisă a urcărilor şi coborârilor, în timp ce termometrul şi barometrul pot fi utilizate pentru a prevedea schimbările vremii prin afişarea tendinţelor pe termen scurt a presiunii aerului. Busola electronică pe 3 axe vă indică întotdeauna calea cea bună, indiferent dacă vă deplasaţi sau nu.

   Toate modelele Fenix 5 acceptă notificări inteligente atunci când sunt asociate cu un dispozitiv inteligent. Primiţi e-mailuri, mesaje text şi alerte, direct pe ceas. Altă funcţie nouă a Fenix 5 este GroupTrack, care vă permite să vă asociaţi dispozitivul prin Garmin Connect, ca să puteţi ţine legătura cu partenerii conectaţi şi pentru ca aceştia să ţină legătura cu dvs., atunci când sunteţi separaţi în timpul unei activităţi. Alte funcţii conectate includ încărcări automate către Garmin Connect, monitorizare în timp real şi partajare pe reţelele sociale prin aplicaţiile noastre pentru mobil Garmin Connect gratuite. Modele fēnix 5 Sapphire sunt compatibile Wi-Fi, astfel că vă puteţi conecta la o reţea wireless şi trimite automat încărcări de activităţi pentru a le partaja pe Garmin Connect.

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate