Angajam!

Espadrile escalada La Sportiva Testarossa SS 2019

#ID: master-151117
489 Lei 696 Lei Discount 30% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Espadrile escalada?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs La Sportiva si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Caracteristici distincte: performanțe ridicate. Incaltaminte tehnica de alpinism, inspirata din proiectul Mirage. Combinația optimă între materialele sintetice și cele naturale este compromisul ideal între confort și tehnicitate. Cu căptușeala internă doar în vârf și în călcâi, combină respirabilitatea și confortul pielii cu precizia și inalterabilitatea pantofului căptușit. Sistemul Rand (în curs de brevetare) este o caracteristică activă a încălțămintei și distribuie tensiunea plantară într-un mod progresiv. 

   Evoluția naturală a compusului câștigător la campionatul mondial și bouldering, XS Grip 2 îmbunătățește caracteristicile superioare de prindere ale compusului XS Grip și oferă o precizie deosebită suportului prin stabilitatea formei. Utilizare recomandată: în condiții de cățărare în care frecarea pură este nevoia primară. O aderență excepțională în orice stare.
Testarossa

   Încălțăminte proiectată pentru picioare mai late, dând o formă mai puțin ascutită piciorului, dar cu un declin mai pronunțat.

   P3 System (Permanent Power Platform)- Acest sistem de construcție patentat lasă nealterată forma arcuită a încălțămintei de escaladă, fără a compromite performanța și puterea de împingere, chiar și după un timp indelungat de utilizare.

 

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate