Angajam!

Espadrile escalada dama La Sportiva Miura SS 2019

#ID: master-151145
465 Lei 667 Lei Discount 30% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Espadrile escalada?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs La Sportiva si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Caracteristici distincte: precis, ferm și structurat. Fără compromis în căutarea performanței. Miura deține soluția finală „all-around” pentru cerințele extreme ale urcării moderne: frecare, sensibilitate, precizie pe margini și potrivire confortabilă.

   Pantofii de escaladă pentru femei La Sportiva diferă de omologii lor bărbați atât prin aspect, cât și prin caracteristicile tehnice, ceea ce le face mai potrivite pentru piciorul feminin. Au o formă ușor diferită și sunt mai puțin rigide decât versiunea pentru bărbați. Sunt confecționate cu materiale mai ușoare, rezultând o încălțăminte extrem de flexibilă și mobilă, capabilă să se adapteze diferitelor suporturi de escaladă chiar și atunci când se exercită mai puțină presiune asupra lor. Acest lucru oferă un avantaj important în ceea ce privește confortul și, în general, face ca pantofii pentru femei să fie mai confortabili decât același model pentru bărbați.

   Dezvoltat pentru suport maxim, XS Edge vă permite să vă concentrați greutatea pe cele mai mici rețineri. Datorită rezistenței îmbunătățite la deformare plastică, XS Edge își păstrează forma prin ore întregi de abuzuri repetate, fie pe vreme caldă sau rece. Utilizare sugerată: în condiții de urcare în care marginile sigure sunt extreme. Echilibru optim intre performanță și durabilitate.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate