Angajam!

Lanterna frontala Black Diamond Spot 325

180 Lei Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Lumini Bicicleta?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Black Diamond si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Frontala Spot, premiata pentru abilitatile si functiile sale, este acum mai usoara, mai luminoasa și mai compacta. Noul Spot 325 oferă un design mai compact, o interfață de utilizator actualizată și un design îmbunătățit cu lentile optice multi-fațete, care nu numai că economisesc durata de viață a bateriei, ci și ofera o intensitate mai mare de lumină, făcând lumina perfectă pentru patrulele de dimineață - talergare montana pe timp de noapte și zile de alpinism care dureaza si dupa lasarea noptii.

Caracteristici:

Tehnologia PowerTap permite trecerea instantanee între intensitatea maxima și Dimming Mode(diminuare) Compacta, low-profile, cu 3 baterii AAA(incluse) Brightness Memory ofera posibilitatea de a oprii si repornii frontala la aceeasi intenistate fara a fi nevoiti sa o setati din nou Setările includ modurile full power de proximitate și distanță, diminuare, stroboscop, modul de vizionare cu lumina roșie și modul de blocare.

Design cu lentile optice multiple Rezistenta la apa IPX8:  pentru a funcționa la cel puțin 1, 1 metri sub apă timp de 30 de minute.

Dacă este scufundata, apa poate intra în compartimentul bateriei și va funcționa în continuare; este recomandat să fie complet uscata după folosirea în condiții umede.

Intensitate:  [High] 325: [Medium] 160: [Low] 6:

Distanta maxima de iluminare: [High] 80 m: [Medium] 60 m: [Low] 8 m

Timpi de iluminare:  [High] 4 H: [Medium] 8 H: [Low] 200 H

Greutate cu baterii: 86g

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate