Angajam!

Ghete rugby Mizuno Morelia II SI Made in Japan SS 2019

403 Lei 1.152 Lei Discount 65% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Ghete de rugby?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Mizuno si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Fabricat manual în Japonia, noul model de ghete de rugby Mizuno beneficiază de un design complet modern, cu zona superioară din piele Premium, pe o structura inovatoare ușoara și ultra-flexibila. Rezultatul ofera o potrivire perfectă și un sentiment imbunatatit la contactul cu mingea. Cadrul ușor asigură tracțiune pentru o mișcare rapidă, multidirecțională.

   K-Leather Premium: Piele de cangur de inalta calitate pentru o adaptare perfecta pe picior.

   Creat in Japonia
   Cu seria „Made in Japan” veți obține cele mai bune rezultate. Seria dispune de ghete realizate manual, pentru care fiecare unitate este supusă unui control intens al calității. De asemenea, Mizuno folosește materiale superioare calitativ pe tot parcursul procesului de fabricație. Atenția asupra detaliilor a făcut ca seria „Made in Japan” de la Mizuno să fie recunoscută ca fiind unica. Potrivirea excelentă se datoreaza materialului care se adapteaza perfect pe picior. 

   Ghetele sunt proiectate cu o talpă exterioară ușoară Pebax, stabilă, durabila si extrem de flexibila. Talpa este rotunjită pentru a se potrivi mai bine cu forma piciorului. Rigiditatea variază - partea din față se poate flexa fără nicio opozitie, in timp ce partea din mijloc este mai rigidă, oferind stabilitate articulației piciorului. 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate