Angajam!

Bicicleta magnetica pliabila ProForm X-Bike Duo

#ID: 130225
1.349 Lei Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Biciclete magnetice?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Pro-Form si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Obțineți un antrenament cardio uimitor în confortul propriei case. X-Bike Duo dispune de un sistem unic in 3 poziții, care vă permite să treceți cu ușurință de la poziția orizontala - recumbent la cea verticală și în cele din urmă în poziția pliată pentru o depozitare ușoară - cea mai bună versatilitate pentru o bicicleta.

   Personalizați-vă antrenamentul cu 14 niveluri de rezistență electromagnetică si 14 programe presetate de antrenament. Spre deosebire de alte biciclete de exerciții care utilizează frecarea pentru a adăuga rezistență, X-Bike utilizează magneți. Din moment ce magneții nu ating niciodată volantul interior, X-Bike oferă o miscare lina, fără nici un sunet enervant.

   Reglați cu ușurință rezistența de la un nivel scăzut 1 la un nivel mai dificil 14 în timpul antrenamentului prin simpla apasare a butonului de control al tensionării. Monitorul LCD încorporat monitorizează ritmul cardiac, distanța, timpul și caloriile. Scaunul confortabil este reglabil, astfel încât să puteți găsi poziția perfectă de antrenament. În plus, include un suport pentru tableta. 


   Designul ergonomic al poziției orizontale / înclinate vă permite să repartizati o parte din greutatea, astfel incat efortul pe zona lombara este foarte redus, avand o mai bună poziție a spatelui. Pedalatul in aceasta pozitie stimuleaza muschii picioarelor si ai abdomenului.

   Beneficii cheie ale poziției în poziție verticală. Poziția verticală folosește o poziționare asemănătoare cu cea a unei biciclete tradiționale în aer liber și lucrează cu aceleași mușchii folosiți la mersul în aer liber. Această poziție angajaza mușchii de bază ai picioarelor si de asemenea bratele - bicepsul, tricepsul și umerii.

Informatii Generale

14 Antrenament pre-programat
14 Niveluri de rezistență digitală
Suportul pentru tableta vă permite să atașați un dispozitiv atât pentru divertisment, cât și pentru iFit Workouts
Ecran LCD mare
Compatibilitatea iFit Smart BlueTooth oferă opțiuni nelimitate de antrenament online. Tableta necesită Android 5.0+ cu Bluetooth 4.0+. iPad 3 și versiuni ulterioare cu iOS 8+

Specificații

-pedale lestate cu curele
-sistem de rezistență electromagnetică
-scaun reglabil.
-roți de transport
-asamblare minimă necesară
-dimensiuni in pozitia orizontala: 93x53x121cm 
-dimensiuni in pozitie verticala: 114x53x101cm
-dimensiuni pliata :73x53x150cm

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate