Angajam!

Bicicleta magnetica Nordic Track VXR 475

#ID: 130229
2.890 Lei Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Biciclete magnetice?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Nordic Track si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Caracteristici consolă: Display-ul de 5'' vă oferă posibilitatea de a vizualiza cei mai importanți parametri ai antrenamentului: intensitate, viteză, timp, distanță, calorii și puls. Difuzoarele stereo vă permit să atașați cu ușurință o sursă de muzică pentru a vă menține motivați pe tot parcursul antrenamentului. Compatibilitatea iFit Smart Blue Tooth vă oferă opțiuni online nelimitate de antrenament.

   Cele 24 de programe presetate - 12 în funcție de viteză și 12 în funcție de numărul caloriilor arse - vă oferă un antrenament diversificat și eficient. Senzorii EKG pentru măsurarea pulsului, amplasați în mânere, transmit informații privind nivelul ritmului cardiac către consolă, ajutându-vă să vă monitorizați funcțiile inimii în timpul antrenării.

   Cele 22 de trepte digitale de rezistență vă oferă posibilitatea de a vă antrena la nivelul de intensitate potrivit obiectivelor stabilite. Suportul ajustabil pentru tabletă vă permite să atasați dispozitivul, oferind funcție dublă: de divertisment și de rulare a antrenamentelor iFit. Bicicleta este prevăzută cu ventilator care vă menține răcorit pe toată durata antrenamentului.

   Șaua reglabilă orizontal asigură o poziție perfectă pentru antrenament, iar volanta de 7 kg oferă o mișcare lină. Rezistența magnetică este silențioasă, fără frecare. Suportul pentru sticla de apă vă ajută să vă mențineți hidratat pe toată durata antrenamentului. Cu ajutorul roților pentur transport puteți muta cu ușurință bicicleta ergometrică atunci când nu o utilizați.

Categorie bicicleta:   Semiprofesionala

Greutate maxima admisa (kg):   130

Greutatea volantei (kg):   7

Timp:   Da

Distanta:   Da

Viteza:   Da

Consum de calorii:   Da

Senzori puls:   Da

Afisare grafica:   Da

Programe de antrenament:   18

Sistem de franare:   Silent Magnetic Resistance

Alimentare la priza(230V):   Da

Pedale:   Da

Roti pentru transport:   Da

Dimensiuni produs (cm):   135 x 64 x 131

Greutate produs (kg):   68

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate