Angajam!

Bicicleta magentica Nordic Track Commercial VR21

#ID: 130227
3.879 Lei Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Biciclete magnetice?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Nordic Track si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Urmăriți-vă caloriile totale arse și evolutia antrenamentului pe un afișaj iluminat, ușor de citit. Un unghi larg de vizualizare facilitează citirea rezistenței, timpului, distanței, pulsului și caloriilor arse. Vedeți progresul pe un traseu vizual, de patru mile.

   Faceti exercitii în confort cu designul scaunului bicicletei VR21. Scaunul supradimensionat, cu amortizare, este construit cu suport lombar, astfel încât să vă puteți relaxa și să vă concentrați asupra antrenamentului.

   Lucrati in timp ce va antrenati atasand tableta pentru a vă bucura de muzica și filmele preferate sau rezolvati probleme de serviciu. * Tableta nu este inclusă.

   Beneficiați mai mult de orice antrenament cu tehnologia iFit. Achiziționați un abonament iFit pentru a urmări progresul dvs., pentru a replica rute de ciclism în aer liber cu Google Maps, pentru a vă antrena cu formatori personali și pentru a personaliza antrenamentele potrivit obiectivelor dvs. * Necesită un abonament iFit, vândut separat.

   Comenzile integrate ale mânerului vă permit să selectați antrenamentul și să vă modificați rezistența fără a vă lua mâinile de pe mâner. Comenzile simple schimbă antrenamentul fără a vă compromite stabilitatea.

   Avand ca tinta confortul, designul bicicletei de acest tip își plasează pedalele ergonomice extra-largi direct în fața dvs. Iar scaunul cu spătar ergonomic cu suport lombar ofera suport pentru spatele dumneavoastră. Acest design vă permite să vă bucurați de antrenament și să urmăriți obiectivele de antrenament într-o poziție confortabilă, relaxată.

   Designul inovator elimină baza obișnuită a bicicletelor, astfel încât este ușor să vă urcati sau coborati de pe bicicletă fara a mai fi nevoie sa treceti picioarele peste cadru. Începeți antrenamentul rapid și ușor.

   Proiectat pentru performanță, pedalarea este incredibil de lina, acest volant greu, de 10 kg, asigură o miscare mai naturală. Veți simți diferența în primul antrenament.

   Comenzile rapide, receptive, OneTouch ajustează rezistența pentru a schimba intensitatea antrenamentului. Cu rezistența magnetică silențioasă SMR, fiecare reglare este silentioasa, lina și naturală.

   Scaunul supradimensionat, cu amortizare, este construit cu suportul lombar ventilat, astfel încât să puteți rămâne relaxat și să vă concentrați asupra antrenamentului. Manerele de lângă scaun oferă stabilitate suplimentară pe măsură ce vă antrenați.

   În plus, pentru a se potrivi fiecărui picior, aceste pedale concepute ergonomic dispun de curele reglabile pentru stabilitate sporită în timp ce pedalati.

   Rămâi în zona țintă a ritmului cardiac pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele de fitness. Senzorii CardioGrip sunt încorporați în ambele manere pentru o citire rapidă și precisă a ritmului cardiac.

   Purtați-vă propria curea pentru piept inteligent Bluetooth pentru o citire continuă a ritmului cardiac pentru a vă ajuta să rămâneți în zona de antrenament potrivită pentru obiectivele de fitness.

   Stați hidratati în timpul antrenamentului prin menținerea sticlei de apă la indemana. 

   Mutați repede bicicleta din cameră în cameră cu ajutorul roților de transport montate în față.

   Comenzile rapide, receptive ajustează rezistența aproape instantaneu la atingerea unui buton. Focalizarea dvs. rămâne pe antrenament, în loc să parcurgeți opțiunile.

   Un program revoluționar de instruire interactivă, tehnologie iFit vă ajută să obțineți mult mai mult din fiecare antrenament. Obțineți un nou antrenament în fiecare zi, urmăriți-vă progresul, replicați rutele de antrenament din viața reală cu Google Maps și personalizați pregătirea pentru obiectivele dvs. * Necesită un abonament iFit, vândut separat.

   Urmăriți-vă caloriile totale arse și avansarea antrenamentului pe un afișaj iluminat ușor de citit. Un unghi larg de vizualizare facilitează citirea rezistenței, timpului, distanței, pulsului și caloriilor arse. Vedeți progresul pe un traseu vizual, de patru mile.

   Obțineți formarea dorită cu antrenamente încorporate concepute de un instructor personal certificat pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness. Alegeți programe de antrenament caloric, de intensitate și performanță.

   Rămâi racorit și confortabil cu ventilatorul supradimensionat care ajustează automat viteza sa pentru a se potrivi cu viteza antrenamentului. Sau personalizați-vă confortul cu comenzile ventilatorului din consola.


Categorie bicicleta:   Semiprofesionala

Greutate maxima admisa (kg):   150

Greutatea volantei (kg):   10

Timp:   Da

Distanta:   Da

Viteza:   Da

Consum de calorii:   Da

Senzori puls:   Da

Afisare grafica:   Da

Programe de antrenament:   32

Tastatura rezistenta la transpiratie:   Da

Sistem de franare:   Magnetic SMR

Alimentare la priza(230V):   Da

Reglarea sa pe orizontala:   Da

Cadru jos pt urcare usoara:   Da

Roti pentru transport:   Da

Reglaj pt orizontalitate:   Da

Detalii garantie:   24

Dimensiuni produs (cm):   155x58x172

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate