Angajam!

Bicicleta Indoor Cycling Nordic Track GX 7.0

#ID: 130224
3.490 Lei Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Biciclete indoor cycling?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Nordic Track si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Monitorizați-vă pulsul cu precizie cu ajutorul senzorului wireless pentru piept. Rămâneți în zona dvs. de antrenament corectă și monitorizați-vă pulsul, avand mâinile libere de-a lungul antrenamentului.(optional) Doar rasuciti si munciti mai greu.
   Bicicleta Sport GX 7.0B dispune de un sistem de rezistență cu pâslă naturală. Pentru a schimba intensitatea antrenamentului, reglați pur și simplu rezistența bicicletei cu o simpla miscare.


   Conceputa pentru confortul practic, saua este construita ergonomic, cu material de umplutură și captusita cu vinil. Pentru a avea pozitia corecta de lucru, reglati pur și simplu saua pe orizontală și pe verticală. Volnata - 20 kg 
   Proiectat pentru o performanță incredibil de lină, volanta 20 kg ofera o inerție eficientă si o miscare mai naturală. Veți simți diferența la primul antrenament.

  Pentru a arde mai multe calorii, pentru a crește intensitatea sau a îmbunătăți tonusul muscular, reglați pur și simplu rezistența bicicletei cu ajutorul butonului de reglare ușoară.

   Concepute pentru a vă menține picioarele ferm in pozitie, aceste pedale duale sunt construite cu colivii și curelele de prindere. Pe o parte, asigurați-vă pur și simplu picioarele cu curele reglabile pentru stabilitate. Pe cealaltă parte sunt clemele SPD pentru o conexiune fermă cu pantofii de ciclism.


   Construit pentru a rezista, bicicleta de spinning GX 7.0 Sport a fost construită cu un cadru din oțel commercial, durabil și rezistent,tratat anticoroziune, astfel încât va dura ani de zile.

Greutate maxima admisa(kg):   115

Greutatea volantei (kg):   20

Functii calculator:   LCD ce afiseaza: timp, distanta, viteza, rpm, calorii

Masurarea timpului:   Da

Distanta antrenamentului:   Da

Kilometrii totali:   Da

Viteza:   Da

Consum de calorii:   Da

Sistem de franare:   Mecanic

Reglarea pe orizontala a selei:   Da

Ghidon reglabil:   Da

Pedale:   Da

Roti pentru transport:   Da

Reglaj pt orizontalitate:   Da

Culoare:   Negru

Dimensiuni produs (cm):   135 x 53 x 124

Greutate produs (kg):   50

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate