Angajam!

Bicicleta eliptica Techfit E380

#ID: 97230
999 Lei Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Biciclete eliptice?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Techfit si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Bicicleta eliptica TECHFIT E380 este ideala pentru exercitii mai usoare ca niciodata. Pe langa raportul calitate-pret foarte bun, bicicleta eliptica E380 TECHFIT vine echipata cu un sistem volanta care cantareste 4 kg, asigurand astfel un exercitiu la o intensitate constanta. 

Bicicleta eliptica de la TECHFIT este echipata cu un computer care afiseaza timpul, distanta, viteza si numarul de calorii, facilitand astfel o monitorizare eficienta in timpul antrenamentului. Este ideala pentru incepatori, pentru persoanele cu probleme de articulatii, pentru pierderea in greutate si pentru tonifiere. 
  
Greutate sistem volanta 4 kg 
Franare magnetica 8 nivele de rezistenta6 functii afisate: Timp, Viteza, Distanta, Calorii, Puls, ODO (istoric kilometri)Display: LCD 

Sarcina max. admisa: 100 KGSenzori puls: integrati in manere 

Dimensiuni: L 113 x l 59 x H 158 cm 
  
Alte caracteristici:  Senzori puls in manere  Senzori in manere   Acces usor   Roti pentru transport   Ajustare planeitate   Uz casnic 
  
Bicicleta eliptica E380 de la TECHFIT permite o miscare de tip eliptic in timpul exercitiului, ce presupune o coordonare minima, implicand o proportie maxima a grupelor de muschi din partea inferioara a corpului. 

Cu ajutorul manerelor bicicletei E380 se poate antrena si partea superioara a corpului (muschii spatelui, pieptului si bratelor).

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate