Angajam!

Bicicleta eliptica pliabila ProFrm Smart Strider 495 CSE

#ID: 125274
3.990 Lei Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Biciclete eliptice?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Pro-Form si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Exista un motiv pentru care aceasta eliptica este favorita pentru antrenamentul la domiciliu. ProForm Smart Strider 495 CSE va poate oferi un antrenament complet intr-o perioada scurta de timp fara a ocupa mult spatiu.

   Echipat cu cea mai recenta tehnologie iFit si dotari moderne, ProForm Smart Strider 495 CSE include 18 programe de antrenamente create de antrenori personali, cu afisaj LED round watts pentru a masura energia consumata, senzori de monitorizare a ritmului cardiac EKG, constructia cadrului cu grad comercial si este aproape imediat pregatita de utilizare chiar din cutie.

   Functia iFit Coach Ready permite utilizatorilor sa reproduca rute din viata reala cu Google Maps sau trasee cu traineri personali certificati si antrenamente personalizate pentru obiective specifice (accesarea contului iFit de pe computer, tableta sau smartphone, necesita abonament, vandut separat)

   Afisajul cu LED-uri prezinta in timpul antrenamentului puterea de iesire (nivelul energiei consummate) pe consola; bazandu-ne pe algoritmul nostru de putere de wati pe kilogram, putem spune instantaneu in ce zona de intensitate va aflati- Endurance, Tempo sau Peak.

   18 antrenamente incorporate, concepute de antrenori personali certificati, ajuta utilizatorii sa atinga obiectivele de fitness; alegeti dintre cele 9 programe pentru arderea caloriilor si 9 de performanta

   Senzorii EKG incorporati in manere monitorizeaza in timp real ritmul cardiac, astfel incat utilizatorii sa poata ramane in zona dorita.

   Fabricat din otel solid cu ecartament comercial, aceasta bicicleta este construita pentru a rezista

   Lungimea generoasa a pasului de 46cm permite o miscare mai ampla pentru un antrenament mai efficient.

   Echipat cu brate de antrenament superioare pentru a facilita un antrenament total antrenand miscarea intregului corp.

   Pedalele supradimensionate, reglabile, permit reglarea pozitiei picioarelor si asigura o stabilitate sporita in timpul antrenamentului.

   Dispozitivul de actionare cu inertie de 13 lb asigura o pedalare lina, stabila, un raport mai rapid de transmisie si o plasare eficienta a greutatii pentru a oferi o experienta cat mai naturala .

   Rezistenta magnetica silentioasa SMR permite utilizatorilor sa aleaga dintre cele 18 niveluri de rezistenta digitala, in care fiecare reglare este silentioasa si ferma.

   Vertical SpaceSaver Design permite aparatului sa se plieze si astfel sa ocupe putin spatiu cand ati terminat antrenamentul

  Suportul pentru tableta integrat va permite sa efectuati mai multe sarcini in timp ce exersati pentru a avea acces usor la toate instrumentele de antrenament si divertisment

   Portul auxiliar va permite sa redati muzica de pe un dispozitiv audio portabil prin difuzoare duale de 2 inch incorporate in consola

   Rotile de transport montate in spate permit o repozitionare usoara

   Picioarele reglabile, de dimensiuni mari, pastreaza bicicleta stabila pe o suprafata neuniforma

   Suportul pentru sticla de apa incorporat va ajuta sa ramaneti hidratat in timpul antrenamentelor

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate