Angajam!

Bicicleta eliptica Nordic Track C9.5

#ID: 130216
6.750 Lei Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Biciclete eliptice?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Nordic Track si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Ajustați gradul de înclinare de la 0 la 20 de grade prin simpla atingere a unui buton. Reglarea nivelului de înclinare vă permite să ardeți mai multe calorii și să antrenați grupe specifice de mușchi.
  Un suport integrat pentru tabletă vă permite să vă bucurați de muzica, emisiunile sau aplicațiile de socializare preferate în timpul antrenamentului. De asemenea, vă puteți conecta tableta la sistemul audio integrat al bicicletei fitness pentru o înaltă calitate a sunetului.


   Tehnologia integrată de la marca iFit vă permite să urmăriți statisticile antrenamentelor dumneavoastră, să vă creați programe personalizate și trasee de antrenament Google Maps oriunde în lume. Puteți, totodată, să concurați cu prieteni și să comunicați cu alți utilizatori iFit din întreaga lume. Necesită un abonament iFit, vândut separat.
   Antrenament profesionist - uneori este o bătaie de cap să creați noi programe de antrenament, de aceea bicicleta eliptică Nordic Track C 9.5 vine cu 32 de aplicații de antrenament concepute de antrenori personali certificați. Fiecare program de antrenament este conceput în funcție de obiective specifice cum ar fi ritmul cardiac, gradul de înclinare, viteza.


   Antrenați partea superioară a corpului cu ajutorul brațelor de antrenament cu mânere moi la atingere, care se adaptează la orice înălțime a utilizatorului.       Brațele de antrenament sunt ușor de manevrat și vă asigură un plus de stabilitate în timpul pedalării. Volanta de 11 kg este proiectată pentru antrenamente performante și asigură mișcări naturale, constante. Rezistența magnetică este constantă și silențioasă.
   Pedale supradimensionate reglabile - prin alegerea uneia dintre cele trei opțiuni de ajustare a pedalelor veți beneficia de mai mult confortă și mai multă siguranță în timpul antrenamentului, mișcarea fiind stabilă, relaxată, datorită posibilității de fixare a picioarelor.


   Sistem audio compatibil iPod - conectați iPod-ul la consola bicicletei eliptice și rămâneți motivat în timpul antrenamentului datorită playlistului stabilit.             Scăpați de căștile din urechi în schimbul unui sunet de înaltă calitate furnizat de cele două difuzoare de 2 inch.
   Rămâneți în zona țintă de ritm cardiac pentru a vă atinge obiectivele fitness. Senzorii CardioGrip sunt încorporați în ambele mânere pentru o citire rapidă și precisă a bătăilor inimii.


   Display-ul touchscreen color de 7 inch, activat pentru internet, oferă multiple modalități de interacțiune și divertisment pentru a înlătura monotonia antrenamentului. Se integrează cu programe de antrenament iFit și programe de monitorizare fitness și este activat pentru conectare la internet, astfel încât să vă bucurați de navigare online.
   22 de niveluri de rezistență digitală - rapide, sensibile, comenzile OneTouch™ ajustează înclinarea și rezistența pentru a varia intensitatea antrenamentului. Cu SMR Silent Magnetic Resistance, fiecare ajustare este silențioasă, lină și naturală.
   Ventilatorul Autobreeze cu care este echipat aparatul de fitness vă menține răcorit în timpul antrenamentului. Aveți posibilitatea să alegeți viteza ventilatorului sau să îi permiteți să își ajusteze automat viteza pentru a se potrivi intensității antrenamentului.


Greutate maxima admisa (kg):   125

Greutatea volantei (kg):   11

Timp:   Da

Distanta:   Da

Viteza:   Da

Consum de calorii:   Da

Senzori puls:   Da

Programe de antrenament:   32 presetate

Trepte de dificultate:   22

Suport de sticla:   Da

Roti pentru transport:   Da

Dimensiuni produs (cm):   180x65x179

Greutate produs (kg):   95.5

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate