Angajam!

Bicicleta eliptica Nordic Track C5.5

#ID: 125283
4.590 Lei Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Biciclete eliptice?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Nordic Track si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Obțineți un antrenament eficient, cu mișcări constante, cu ajutorul volantei de 8 kg cu care este echipat aparatul fitness. Fiecare exercițiu folosește SMR Silent Magnetic Resistance, pentru o experiență lină, silențioasă.
   22 de aplicații de antrenament - beneficiați de instruire profesională cu 22 de programe de antrenament prestabilite, concepute de un antrenor personal certificat. Aplicațiile vor ajusta automat gradul de înclinare și rezistența pentru a obține anumite obiective de fitness.

  Compatibilă iFit Bluetooth Smart - conectați tableta la aparatul fitness pentru a maximiza experiența dumneavoastră cu programe personalizate de instruire, statistici automate ale curselor, rute Google Maps, un nou antrenament în fiecare zi și multe altele! Utilizarea iFit Bluetooth Smart necesită calitatea de membru, vândută separat.
   Rămâneți în zona dorită a ritmului cardiac cu ajutorul senzorilor EKG care transmit către consolă valorile pulsului în timpul antrenamentului.

   Controale OneTouch - cu comenzile OneTouch puteți schimba cu ușurință setările, fără a fi necesară navigarea prin opțiunile consolei. Prin simpla atingere a unui buton puteți ajusta viteza și gradul de înclinare.
   5 poziții de ajustare manuală a rampei - prin modificarea gradului de înclinare a rampei de la 0 la 20 de grade veți obține unantrenament mai intens, cu antrenarea grupelor specifice de mușchi.

   Display de 5 inch iluminat - urmăriți totalul caloriilor arse și progresul antrenamentului pe ecranul iluminat. Un unghi larg de vizualizare permite citirea cu ușurință a parametrilor antrenamentului: viteză, timp, distanță, puls și calorii arse.
   Ventilator Autobreeze își reglează automat viteza, potrivindu-se cu intensitatea antrenamentului, pentru a vă aduce un plus de confort în timp ce vă antrenați.

   Mânere SoftTouch pentru antrenarea părții superioare a corpului - ardeți mai multe calorii utilizând brațele superioare ale bicicletei. Mânerele moi la atingere se potrivesc oricărei înălțimi a utilizatorului, fiind ușor de manevrat și aducând un plus de confort și stabilitate în timpul antrenamentului.

   Suportul integrat pentru sticla de apă vă ajută să rămâneți hidratat în timpul antrenamentului.
20 de niveluri digitale de rezistență - intensificați-vă antrenamentul prin utilizarea celor 20 de trepte de rezistență. 
   Bucurați-vă de conținutul media preferat în timpul antrenamentului cu ajutorul suportului integrat pentru tabletă și a sistemului audio.

  Pedale supradimenasionate amortizate - perfecte pentru orice dimensiune a piciorului, pedalele supradimensionate asigură confort pe toată durata antrenamentului.

   Sistem audio compatibil iPod - bucurați-vă de muzica preferată în timpul antrenamentului. Sistemul de sunet integrat se conectează la dispozitivul iPod sau MP3 și proiectează sunetul prin intermediul celor două difuzoare de 2 inch.
   Roțile pentru transport vă permit să mutați cu ușurință aparatul fitness la terminarea antrenamentului.

Greutate maxima admisa (kg):   125

Greutatea volantei (kg):   8

Timp:   Da

Distanta:   Da

Viteza:   Da

Frecventa de pedalare:   Da

Consum de calorii:   Da

Senzori puls:   Da

Trepte de dificultate:   20

Brate pt antrenamentul partii superioare:   Da

Suport de sticla:   Da

Roti pentru transport:   Da

Dimensiuni produs (cm):   180x65x179

Greutate produs (kg):   93

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate