Angajam!

Bicicleta eliptica Hammer CrossFlow

#ID: 162429
5.795 Lei 6.299 Lei Discount 8% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Biciclete eliptice?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Hammer si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Design inovator si elegant, cu ceva sigur

Incepeti acum antrenorul eliptic FINNLO Crossflow cu antrenament cardiovascular orientat catre sanatate, antrenament de rezistenta pentru a va imbunatati starea sau antrenamentele de putere intensa de inalta intensitate. In ceea ce priveste reducerea greutatii si a grasimilor, precum si tonifierea corpului, fluxul incrucisat este partenerul dvs. optim de antrenament intr-un design cu totul special.

Tableta si sunet pentru o motivatie perfecta de fitness

Ati dorit intotdeauna sa explorati lumea? Apoi rulati trasee interesante in „experienta live” si bucurati-va de muzica preferata sau vizionati un film interesant. Te simti in forma si timpul zboara in cel mai scurt timp. Fitnessul de acasa nu a fost niciodata atat de interesant, variat si motivant. Cu APP BitGym, experimentati peisaje si orase spectaculoase din intreaga lume, cu informatii interactive despre viteza si locatie si auziti sunetul real ambiental al turului dvs.

Protectie maxima a articulatiilor prin calitate premium

Un control al miscarii dinamic si solid, asigura o pregatire eficienta si confortabila pe fluxul transversal, datorita sistemului de sina dubla, rulmentilor cu bile premium precise, dimensiunilor grele de balansare de 14 kg si a unui sistem de franare magnetic avansat si fara uzura.

Antrenament stabil pentru fiecare dimensiune a corpului

Sistemul dvs. musculo-scheletic este sustinut pozitiv de distanta foarte mica a placii de trepte de 9 cm excelenti si de placile foarte moi si ergonomice. Treptele mari ale antrenorului eliptic permit o pozitie larga a soldului si, prin urmare, optima pentru fiecare tip de corp!

Postura optima prin proiectare ergonomica

Cu o lungime de 147cm, FINNLO Crossflow nu numai ca intruchipeaza un stil modern si elegant, ci si taie o figura fina in camerele mici. Datorita accentelor rotunde si manoperarii impecabile, fluxul de la FINNLO va este fidel multi ani si aduce distractie de durata prin integrarea in orice mediu de viata.

Motivatie prin varietate de antrenament

Atingeti obiectivele personale cu unul dintre cele 18 programe si 8 niveluri de performanta si lasati programul de recuperare sa va calculeze calitatea personala de fitness. Cu 4 programe de inima orientate catre sanatate si un program de grasime corporala, aveti intotdeauna in vedere sanatatea si dezvoltarea atletica.

Antreneaza-te progresiv cu computerul inteligent de pregatire

Veti fi sustinut de un computer de pregatire clar si modern, cu afisaj XL-LCD. Controlul autoexplicativ al computerului este jocul copilului datorita butonului rotativ „Push & Turn”. Faceti apasare-pornire si pastrati o imagine de ansamblu in orice moment!

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate