Angajam!

Banda de alergare Techfit T1500

#ID: 63469
2.499 Lei 2.999 Lei Discount 17% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Benzi de alergare?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Techfit si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Banda de alergat TECHFIT T1500 permite o monitorizare eficienta a antrenamentului, cu ajutorul computerului care afiseaza distanta, viteza, timpul, caloriile si pulsul.

Banda de alergat T2005 poate fi utilizata si de persoanele cu probleme articulare (la nivelul membrelor inferioare), persoane supraponderale deoarece nu incarca articulatiile coxofemurale si pe cele ale genunchilor.

Banda de alergat TECHFIT T2005 este ideala pentru a incepe un antrenament periodic de alergare datorita dimensiunilor compacte si modului de utilizare foarte usor. Structura metalica suporta pana la 120 de kg si este foarte stabila in timpul exercitiului.

Motorul de 2.0 CP poate accelera banda pana la 16 km/h si impreuna cu sistemul de inclinare care poate fi ajustat motorizat in 12 trepte, banda de alergare T2005 TECHFIT este perfecta pentru un antrenament cardio eficient. Sistemul de pliere foarte usor de utilizat te ajuta in a salva spatiu dupa efectuarea exercitiilor.

Informatii aditionale:

Boxe incorporate, Sistem pliere pentru economisire spatiu, Sistem atenuare socuri, Indicatii: tonifiere, pierdere in greutate, recuperare dupa accidentari (la recomandarea medicului).

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate