Angajam!

Banda de alergare Nordic Track T7.0

#ID: 130069
4.990 Lei Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Benzi de alergare?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Nordic Track si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

 • Quick Touch - sistemele Quick Speed și Quick Incline permit selectarea vitezei și a gradului de înclinare cu rapiditate, prin simpla atingere a unui buton;
 • Măsurarea ritmului cardiac - Sistemul EKG a fost conceput pentru a vă indica nivelul pulsului prin simpla atingere a mâinii de senzorii de pe mânere. Pentru mai multă precizie, puteți achiziționa separat cureaua pentru piept.
 • Space Saver design cu Easylift Assist - permite ca banda de alergare să se plieze pe verticală pentru a economisi spațiu atunci când nu este utilizată. În plus, pistonul puternic asigură deschiderea sigură a covorului de alergare. Datorită acestei tehnologii este ușor să pliați și să desfaceți suprafața de alergare a benzii. Astfel, pistonul vă protejează, nefiind necesar să suportați greutatea benzii în timpul plierii.
 • Sistemul de amortizare Flex Cushioning reduce impactul vibrațiilor asupra articulațiilor cu 15% față de alergarea pe șosea. Acest sistem de absorbție oferă un echilibru perfect între confort și protecția asupra articulațiilor.
 • Touch Control Speed - 0-20 km/h - un control rapid care reglează instant viteza cu o singură apăsare.
 • Sistemul audio integrat Intermic Acoustics 3.0 vă permite să ascultați muzica preferată în timp ce vă antrenați.
 • Dual Fan Autobreeze - Sistemul vă menține răcorit în timpul antrenamentului. Așa veți rămâne cu ușurință mai mult timp în măsură să vă antrenați și să vă atingeți obiectivele.
 • Comptabilitate iFit Bluetooth - Obțineți antrenamente adecvate și rezultate mai rapide cu ajutorul tehnologiei iFit. Acum vă puteți personaliza propriul program fitness, puteți primi antrenamente desccărcate automat și vă permite să vă gestionați profilul online. De asemenea, vă permite să înregistrați profilurile a până la 4 utilizatori pe același cont. Afișajul poate fi efectuat pe un calculator, un smartphone sau pe tabletă.
 • 1-Touch Incline Control - 0-10% - Cu o singură apăsare se reglează instant gradul de înclinare a suprafeței de alergare. Înclinarea reduce traumele asupra articulațiilor și vă ajută să variați antrenamentele.
 • 16 programe presetate - Selectați antrenamentul din prgramele integrate, create de antrenori. Viteza, timpul, distanța și înclinarea fiecărui antrenament sunt presetate, trebuie doar să începeți alergarea.
 • Banda este prevăzută cu dispozitiv pentru tabletă (tableta este optionala).
 • Suprafața de alergare de 51x140 cm este concepută pentru a permite efectuarea unor pași mai lungi, precum și pentru imitarea mersului pe jos.
 • Display-ul iluminat indică informații despre cei mai importanți parametri ai antrenamentului: viteză, înclinație, distanță, ritm cardiac, timp și calorii.
 • Cu ajutorul motorului de 2.75 CP cu care este echipată banda experimentați o putere mai mare, un antrenament silențios și ventilație în timpul alergării. Cu ajutorul unui ventilator axial, motorul reduce zgomotul prin intermediul sistemului de răcire, îmbunătățind mediul de rulare a benzii și durata de viață a motorului.

Categorie banda de alergat:   Semiprofesionala

Tip banda de alergat:   Electrica

Greutate maxima admisa(kg):   125

Suprafata de alergare(cm):   140 x 51

Masurarea timpului:   Da

Distanta de antrenament:   Da

Viteza (km/h):   0-20

Consum de energie:   Da

Masurarea pulsului:   Da

Gradul de inclinare:   0 - 10%

Programe individuale in functie de puls:   Da

Programe in functie de inclinatie/viteza/combi:   Da

Alegerea vitezei (Direct Speed):   Da

Cheie de siguranta pt oprirea benzii:   Da

Setarea vitezei si inclinatiei de la computer:   Da

Putere medie electromotor (kW/CP):   2.75

Putere maxima electromotor(kW/CP):   3.5

Viteza minima/maxima (km/h) - setat electronic:   0 - 20

Setarea gradului de inclinatie:   Electronic

Dimensiuni produs (cm):   185 x 89 x 150

Dimensiuni colet (cm):   198 x 30 x 77

Greutate produs (kg):   80

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate