Angajam!

Banca de forta reglabila Marbo Sport MH-L107

#ID: 130626
825 Lei Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Banci abdomen?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Marbo Sport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

  Banca de forta reglabila Marbo Sport MH-L107 este o banca reglabila cu unghi negativ și suporti haltera integrati din seria Marbo-Home.

  Banca este produs polonez 100%. Tehnologiile aplicate și soluțiile moderne merg împreună cu cea mai bună calitate a materialelor folosite. Fabricarea aparatelor se face folosind mașini computerizate de ultima generație, ceea ce asigură o potrivire perfectă a pieselor și îmbunătățește în mod semnificativ estetica producției.

  Datorită utilizării profilelor solide de 40x40 mm și a flanselor groase care asigura legatura diferitelor elemente ale bancii, garantăm stabilitatea completă a echipamentului, ceea ce se traduce în siguranța antrenamentului dumneavoastră. Echipamentul este conceput a fi cât mai funcțional posibil și simplu de a se utiliza. 

  Tapițeria roșu și negru este plăcuta din punct de vedere estetic, umplutura este din burete gros de trei centimetri iar vopsirea este realizata in camp electrostatic cu pulbere.

  Sistem de ajustare a spătarului
  Spatarui bancii MH-L107 poate fi setat în șase niveluri: unghiuri negative, orizontale și patru pozitive. Acest lucru vă va permite să efectuati antrenamentul muschilor umerilor si pieptului. Este important de subliniat că spătarul, atunci când este reglat in unghiurile pozitive, se mișcă în raport cu suportii. În acest fel, puteți scoate în siguranță bara din furcă când lucrati.

  Puteți atașa accesorii suplimentare la bancă, cum ar fi un scripete tractiune, un suport scott bentru biceps sau un suport extensii pentru picioare. În acest fel, antrenamentul dvs. va fi mai variat și, în consecință, va aduce efecte mai rapide și mai vizibile. Pentru fixarea accesoriilor, banca este prevăzuta cu un buton de presiune.

  Banca de exercitii MH-L107, este echipata cu scaun reglabil, spatar reglabil si suporti haltera reglabili pe inaltime. La acest model aveți până la 6 unghiuri de reglare a spătarului, in combinație cu 5 pozitii ale suportilor pentru halere , veți obține un produs complet pentru antrenamentul mușchilor toracici.

  Seria Marbo Semi-Pro are ca scop punerea la dispozitia utilizatorilor de acasă care prețuiesc confortul și încrederea în antrenamentele lor un produs realizat din profile solide de 40x40x2 mm garanția rezistenței structurale maxime. Utilizarea elementelor de fixare rezistente și tapițeria de calitate excelentă în două culori nu lasă nici o îndoială că avem de-a face cu echipamente de cea mai bună calitate. Renunțați la compromisuri și bucurați-vă de exercițiu!

  Marbo Sport este o companie poloneză care se mândrește cu peste 30 de ani de tradiție in domeniul proiectarii si realizarii aparaturii sportive. Activitatea companiei este bazata pe producția de aparate sportive profesionale pentru sali de sport și cluburi de fitness dar si de uz casnic si semi- profesional, pentru cei ce doresc sa se antreneze in confortul propriei case dar doresc un echipament robust, modern si sigur. Produsele Marbo Sport se caracterizează prin înaltă calitate, fiabilitate și siguranță.

  • Finisare profesională
  • Profilul construcției 40 x 40 x 2mm
  • Finisaj - acoperire cu pulbere
  • Ajustarea spătarului 6 pozitii
  • Ajustare suport haltere 5 pozitii
  • Greutate suportata: Maxim 250 Kg
  • Greutate produs: 24 Kg
  • Dimensiuni (mm): 1420 x 1080 x 1120/1520
X

Comanda acum

Produse recent vizualizate