Angajam!

Aparat multifunctional Marbo Sport Crossover

#ID: 130636
1.449 Lei Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Aparate multifunctionale?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Marbo Sport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Vă prezentăm un nou produs din seria Marbo Home – aparatul multifunctional crossbar MH-W103. Acest aparat vă va permite să faceți pregătire profesională în propria dvs. casă fără a fi nevoie să investiți în echipamente profesionale pentru cluburi.

   Ultimul model MH-W103 se caracterizează prin design și finisaj atractiv, cu atenție la cele mai mici detalii. Fata de modelul anterior au fost adăugate elemente de intarire, scripeti suprapusi, toate îmbinările realizandu-se cu șuruburi solide cu capace de protectie. Acestea sunt detalii care dau un aspect placut întreagii structuri.

   În kit veți obține tot ce aveți nevoie pentru a începe să va antrenati imediat: aparat, carabine pentru prindere, bare de protecție din cauciuc și două mânere MH-C204.

   Produsele Marbo Home series sunt concepute pentru începătorii entuziaștilor de culturism, începând aventura lor cu sala de sport.
  Echipamentul este conceput a fi cât mai funcțional posibil și simplu de utilizat. Seria Home este fabricată dintr-un profil durabil de 40x40 mm, care garantează stabilitatea si fiabilitatea.

   Printre solutiile aplicate amintim scripetii de ghidare pivotanti care permit o rutare usoara in orice unghi. Acest lucru vă permite să faceți antrenamente (întindere) cu pas în fața - exact ca orice aparat disponibil în orice sală de gimnastică profesională.

   Marbo Sport este o companie poloneză care se mândrește cu peste 30 de ani de tradiție in domeniul proiectarii si realizarii aparaturii sportive. Activitatea companiei este bazata pe producția de aparate sportive profesionale pentru sali de sport și cluburi de fitness dar si de uz casnic si semi- profesional, pentru cei ce doresc sa se antreneze in confortul propriei case dar doresc un echipament robust, modern si sigur. Produsele Marbo Sport se caracterizează prin înaltă calitate, fiabilitate și siguranță.

  • Finisaj - acoperire cu pulbere
  • Roti de ghidare (scripeti ) pivotanti
  • Cabluri otel
  • Carabine si manere pentru prindere
  • Suporti incarcare 4x21cm


   Montarea pe podea:

  • Aparatul se fixeaza pe podea in 8 puncte de prindere. Structura specială a găurilor și alegerea precisa a pozitiei lor garantează stabilitatea completă a dispozitivului și confortul ridicat al exercițiilor fizice


Finisare profesională:

  • Acordați atenție finisării noului echipament;
  • Toate piesele metalice au fost vopsite cu pulbere in camp electrostatic, ceea ce garantează o finisare perfectă a suprafeței. În noua linie a gamei Marbo-Home toate șuruburile și piulițele sunt protejate cu capace din plastic iar scripetii au fost acoperiti cu capace roșii;
  • Pentru a nu deteriora podeaua aparatul este echipat cu picioare de cauciuc.

Greutate suportata: Maxim 120 Kg

Greutate produs: 28 Kg

Dimensiuni: 290 x 51 x 205 cm

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate