Pantofi ciclism Specialized Recon 1.0 Mtb

Stoc epuizat
Doar %1 ramase
Data adaugare
master-198666
Cod producator
-
Barcode
-

    Cu Recon 1.0 obiectivul a fost simplu - sa punem performanta inspirata de S-Works Recon intr-un pachet foarte accesibil. Este mai usor de spus decat de facut, dar s-a creat un pantof cu confort si eficienta Body Geometry intr-un pantof durabil, axat pe dirt. Asa ca da, misiune indeplinita.

    Folosind tehnologia exclusiva STRIDE toe-flex, talpa exterioara din nailon foloseste un antepicior cu TPU pentru o miscare naturala in afara bicicletei, oferind in acelasi timp un indice de rigiditate de 6,0 pentru performanta in sa. Recon 1.0 este o amenintare dubla - eficienta la pedale cu confort si incredere in afara bicicletei.

   Pentru a crea tractiune in afara bicicletei, pe uscat sau pe umed, pe pietris sau pe pamant, am acoperit talpa exterioara din nailon cu compusul nostru SlipNot. De asemenea, am ridicat calcaiul pentru o senzatie si mai naturala in timpul mersului.

    Trei inchideri cu velcro faciliteaza alunecarea in Recon 1.0 si creeaza o potrivire conceputa pentru confort si performanta pe tot parcursul zilei, indiferent daca plimbarea ta necesita pietris deschis, drumetii simple rasucite si mai mult decat partea ta echitabila de drumetie pe bicicleta.

Specificatii:

➤ Talpa Body Geometry sunt construite cu un scop precis si sustinute de stiinta pentru a stimula puterea, a creste eficienta si a reduce sansele de accidentare prin optimizarea alinierii soldului, genunchiului si piciorului.
➤ Tehnologia de injectie STRIDE toe-flex permite miscarea naturala a degetelor de la picioare in afara bicicletei, dar ramane rigida pentru pedalare (indice de rigiditate 6,0).
➤ Banda de rulare din cauciuc SlipNot pentru o tractiune sigura pe toate tipurile de teren.
➤  Modelul de cleste cu doua suruburi se potriveste tuturor pedalelor majore de MTB.

Mai multe informati
GenUnisex
ProducatorSpecialized
Colectie2022
Tip pantofiMTB
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont

Iti mai recomandam si