Home trainer Wahoo Fitness KICKR Core

In Stoc Furnizor
Vezi disponibilitate magazine
Data adaugare
156964
Cod producator
WFBKTR4
Barcode
0853988006522

DISPONIBIL LA FURNIZOR DUPA 15 MARTIE 2024

KICKR CORE este cea mai recenta linie de instructor inteligent pentru biciclete interioare Wahoo. Ofera o experienta reala, precisa si linistita de antrenament in interior, folosind tehnologia dovedita a volantelor si algoritmi avansati de legendari antrenori de biciclete interioare Wahoo.

Trainerul interior KICKR CORE este construit cu durabilitate pentru a rezista la toate sesiunile de antrenament interior si nici o alta marca de traineri inteligenti nu are mai multe aplicatii si optiuni de instruire software, inclusiv Zwift si Trainer Road.
KICKR CORE dispune de o volanta de 5,5 kg proiectata pentru a oferi ciclistilor inertia precisa necesara pentru a recrea o senzatie de plimbare in aer liber in timp ce se antreneaza in interior.

Tractiunea motorului cu curea de la KICKR CORE a fost conceputa special pentru a oferi o experienta virtuala practic silentioasa si lina. Cand sunteti conectat la smartphone, tableta sau computer, KICKR CORE va stabileste automat rezistenta prin aplicatia sau software-ul preferat.

Volanta KICKR CORE este o tehnologie inovatoare si dovedita care emuleaza puterea si inertia experimentata in timpul plimbarilor in aer liber. Acesta ofera cea mai realista senzatie de plimbare, in special atunci cand utilizati platforme virtuale de antrenament precum Zwift, The Sufferfest si Trainer Road.Rezistenta KICKR CORE se ajusteaza automat pentru a simula urcarile pana la o inclinare de 16%.

Precizia imbunatatita a puterii pentru a asigura o masurare precisa a puterii de +/- 2% si pentru a genera o rezistenta de pana la 1800W. KICKR CORE dispune de compatibilitate intre punte 12x142 si 12x148, pe langa eliberarea rapida standard 130 / 135mm.

Functiile ANT + si Bluetooth ii permit sa se conecteze atat la smartphone-uri, cat si la dispozitive GPS simultan sau separat.

O conexiune ANT + FE-C permite controlul KICKR CORE de pe orice dispozitiv sau aplicatie activat FE-C.

KICKR CORE accepta pana la trei conexiuni simultane Bluetooth pentru o pornire fara probleme a antrenamentului.

Constructia robusta din otel asigura ca KICKR CORE sa ramana pe loc in timp ce trageti wati si se ridica pana la ani de utilizare grea.

KICKR HEADWIND aduce controlul inovator al experientei dvs. de antrenament interior.

Imperecheaza-ti bicicleta KICKR si pe masura ce viteza sau ritmul cardiac creste, la fel va fi si viteza volantei. Cand este asociat cu antrenorul inteligent KICKR CORE, simulatorul de KICKR CLIMB va corespunde ascensiunilor pana la 20% si coborari pana la -10% cu modificari ale gradului fizic. Iti duce antrenamentul la nivelul urmator.Functioneaza cu aplicatii de instruire populare, cum ar fi Zwift, The Sufferfest si TrainerRoad.

INSTALARE FLEXIBILA SI USOARA
KICKR CORE este compatibil cu casetele cu 8, 9, 10 si 11 viteze. Aplicatia Wahoo Fitness ofera instructiuni de configurare ghidate pentru a-ti regla cursul si a incepe antrenamentul!

COMPATIBIL ECOSISTEMULUI
KICKR CORE este compatibil cu accesoriile pentru antrenament KICKR, inclusiv cu simulatorul de grad KICKR CLIMB si ventilatorul inteligent KICKR HEADWIND, permitandu-ti sa construiesti configuratia ideala pentru nevoile tale de antrenament.

CONEXIUNI BLUETOOTH MULTIPLE
KICKR CORE accepta pana la trei conexiuni Bluetooth simultan pentru o experienta de antrenament fara probleme.

CONCEPUT PENTRU A DURA
KICKR CORE a fost construit la calitatea la care biciclistii din intreaga lume au ajuns sa se astepte de la Wahoo. Facut pentru a rezista la cele mai intense sesiuni de antrenament, watt pentru watt — sezon dupa sezon

➤Dimensiuni (picioarele deschise): 20 "L x 23" L x 19 "H;

➤Dimensiuni (picioarele inchise): 9 "L x 23" L x 21 "H;
➤Greutate (fara cutie): 18 kg;
➤Dimensiunea rotii spate: 24 "RD / 24" MTB / 650c RD / 26 "MTB / 700c RD / 650b MTB / 29" MTB;
➤Tipuri de butuc: 130 / 135mm QR, 12x142 si 12x148 prin ax;
➤Adaptori: Inclus;
➤Drivetrain: caseta nu este inclusa;
➤Necesita achizitia / instalarea casetei noi: 8/9/10/11 Speed ​​SRAM / Shimano;
➤KICKR CLIMB: Compatibil Da;
➤Cadenta RPM: Senzor inclus
➤Bloc roata fata: nu este inclus;
➤Tipul de rezistenta: electromagnetic;
➤Precizie: + / - 2%;
➤Actualizari software wireless: Da;
➤Asistenta pentru contor de putere de la terti: Da;
➤Conectivitate: ANT +, ANT + FE-C si Bluetooth;
➤Dispozitive: iOS, Android, PC (Mac si Windows);
➤Greutatea maxima a utilizatorului: 113 kg;
➤Cerinte de putere: 100-240V ~ 1.5A 50-60 Hz;
➤Greutate volanta: 5,5 kg;
➤Gradul maxim simulat: 16%;
➤Putere maxima de iesire: 1800W;

Mai multe informati
ProducatorWahoo Fitness
Putere maxima1800 W
Nivel rezistenta16
Compatibilitate roti24"-29",700c
Cod producatorWFBKTR4
Barcode0853988006522
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont

Iti mai recomandam si