Casca ciclism MET Trenta MIPS Jingo RS

Rating:
100% of 100
-28%
Pret normal 1.159100 Lei De la 834148 Lei
Cumpara in rate 209.05 Lei x 4 rate
Doar %1 ramase
Vezi disponibilitate magazine
Data adaugare
master-223679
Cod producator
-
Barcode
-

   O casca de ciclism de sosea dezvoltata pe platforma MET Trenta care refuza sa faca compromisuri in ceea ce priveste orice criteriu cheie: greutate, confort, viteza si siguranta.

   Greutate redusa, ventilatie ridicata si aerodinamica remarcabila la care se adauga o tehnologie de top din industrie care s-a dovedit ca reduce riscul de comotie la anumite impacturi. In ciuda accentului pus pe siguranta, functia principala de proiectare a castii este de a concura in timpul verii, astfel incat corpul si orificiile de aerisire atrag aerul rece in interiorul castii si il elimina prin orificiile din spate, reducand in acelasi timp rezistenta la inaintare.

   Carcasa din policarbonat si corpul din spuma EPS sunt construite in conformitate cu certificarea CE EN 1078.

   Dezvoltata pentru a reduce riscul de comotie cerebrala, carcasa castii pluteste cu 10-15 mm independent de captuseala, difuzand fortele de rotatie create in timpul anumitor impacturi in unghiuri oblice.

  MIPS este o carcasa interioara integrata in casca. In cazul unei caderi, sistemul MIPS se poate roti in casca. Presiunea este distribuita in asa fel incat energia eliberata in timpul unei caderi sa nu fie fixata intr-un singur loc pe cap. In timpul unei cazaturi, sistemul poate limita ranile.

Mai multe informati
ProducatorMet
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont

Iti mai recomandam si