Casca ciclism Bolle The One Road Premium

-47%
Pret normal 750100 Lei De la 399100 Lei
Cumpara in rate 99.96 Lei x 4 rate
Doar %1 ramase
Vezi disponibilitate magazine
Data adaugare
master-186445
Cod producator
-
Barcode
-

    Fantastic ventilata cu 31 de orificii de admisie, complet aerodinamica multumita capacelor detasabile superioare. THE ONE PREMIUM este perfect proiectata pentru a tine ochelarii de soare in „garajul de ochelari“ daca vreti sa ii dati jos in timpul cursei. Cu accent pe siguranta, THE ONE PREMIUM pune la dispozitie un sistem de securitate Bolle pe baza unui Cod QR si un sistem de semnalizare cu leduri pe spate.

Sistemul sau click-to-Fit asigura o potrivire ajustabila perfecta, iar captuselile sale de iarna si vara interschimbabile permit utilizarea pe tot parcursul anului. THE ONE PREMIUM va ofera tot ce aveti nevoie intr-o casca de ciclism.

Caracteristici:

➤ ALL SEASONS - Aceasta casca este echipata cu doua captuseli, una pentru vara si temperaturi ridicate , una pentru iarna si frig.
 CLICK-TO-FIT SYSTEM - Cu sistemul Click-to-Fit poti ajusta marimea pentru o potrivire precisa.
➤ LED - Acest LED este special facut pentru a se potrivi cu castile Bolle. Localizat la cel mai inalt punct al siluetei ciclistului, acest led are doua pozitii, aprins coninuu sau intermitent.
➤ REMOVABLE AERO SHELLS - Aceasta tehnologie iti permite sa detasezi placile de pe casca pentru a imbunatatii ventilatia.
➤ REMOVABLE VISOR - Vizorul de ciclism montan este detasabil.
 SAFETY QR CODE - In cazul unui accident codul de siguranta QR permite oricarei persoane cu un telefon inteligent , sa identifice cine trebuie contactat si ce ar trebuii sa faca datorita unui mesaj vocal inregistrat anterior.
➤ SUNGLASSES GARAGE - O locatie specifica pentru a pune ochelarii de soare.

Mai multe informati
ProducatorBolle
ColectieCarryover
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont

Iti mai recomandam si