Angajam!

GPS ciclism Garmin Edge 530 MTB Bundle

#ID: 148518
1.499 Lei 1.776 Lei Discount 16% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Ciclocomputere Bicicleta?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Garmin si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

SportGuru.ro este importator oficial Garmin pentru Romania

Detalii

 

Computer pentru ciclism cu GPS pentru performanţe, dotat cu hărţi

Monitorizarea dinamică a performanţelor oferă informaţii despre valoarea dvs. VO2 max., recuperare, focalizarea echilibrată a nivelului de solicitare, aclimatizare la căldură şi altitudine, nutriţie, hidratare şi multe altele

Datele dinamice MTB contorizează săriturile, distanţa săriturilor şi durata de inactivitate, dar şi efortul susţinut, care măsoară dificultatea cursei şi fluxul care monitorizează uniformitatea coborârii, astfel că aveți un scor de depăşit în următoarea cursă.

Funcţiile de siguranţă pentru ciclism2 includ noua alarmă pentru bicicletă, monitorizarea şi mesajele în grup, detectarea incidentelor şi compatibilitatea cu radarul retrovizor Varia şi luminile, astfel încât să puteţi vedea şi să fiţi văzuţi

Include harta pentru ciclism rutabilă Garmin cu rute pe baza popularității, care vă ajută să realizaţi cursele ca şi cum aţi cunoaşte zona, plus recalcularea în afara traseului şi înapoi la start; modelul pentru ciclism montan are date Trailforks integrate, inclusiv evaluări ale dificultăţii traseului

Personalizaţi cu aplicaţii gratuite, widgeturi şi câmpuri de date din magazinul Connect IQ

Durata de viaţă a bateriei: până la 20 de ore cu GPS; ce poate fi extinsă până la 40 de ore cu acumulatorul Garmin Charge sau în modul de economisire a energiei.

Pe cine interesează că Edge 530, computerul pentru ciclism, vă pune la îndemână hărţile cu trasee şi evaluările acestora şi oferă informaţii pentru a vă ajuta să progresaţi? Pe dvs. Astfel, fie că sunteţi un extremist rezistent, un expert în trasee provocatoare sau undeva între acestea, Edge 530 este pregătit să cucerească traseele împreună cu dvs.

Navigaţi pe fiecare viraj

Edge 530 este preîncărcat cu harta pentru ciclism Garmin şi include indicaţii de navigare pas cu pas şi alerte de navigare, care vă înştiinţează înaintea virajelor care urmează. Pentru a vă ajuta să realizaţi curse ca şi cum aţi cunoaşte zona, opţiunea de rute populare alege din drumurile şi traseele cele mai parcurse de ciclişti. Edge 530 este suficient de inteligent pentru a vă readuce pe ruta aleasă, sau înapoi de la start, dacă vă abateţi de la aceasta sau decideţi să reveniţi acasă mai devreme. Cu calcularea rutelor care este de 2 ori mai rapidă decât pe modelele anterioare, veţi petrece mai mult timp călătorind cu bicicleta şi nu aşteptând.

Navigate Every Turn

 

Aflaţi ce vă aşteaptă în faţă cu Trailforks 

Harta pentru ciclism de la Garmin de pe Edge 530 vine preîncărcată cu datele despre trasee Trailforks. Cu aplicaţia Trailforks preîncărcată de pe Magazinul Connect IQ, vă puteţi sincroniza fără probleme cursele pe Trailforks chiar pe dispozitivul dvs. Edge. Trailforks oferă trasee din peste 80 de ţări, inclusiv informaţii topografice, puncte de interes, hărţi calorice, starea traseelor şi multe altele. Aceasta vă va ghida chiar şi pe traseele potrivite pentru dvs., în funcţie de abilităţile tehnice. Atunci când vă opriţi la mijlocul cursei, noul mod Forksight va afişa automat intersecţiile următoare de pe traseu şi vă oferă context prin afişarea locului în care vă aflaţi în reţeaua de trasee. Oriunde aţi efectua curse, veţi avea acces la cele mai bune, cele mai actualizate informaţii pentru a avea o cursă fără probleme, indiferent cât de provocator este traseul.

Know What’s Ahead with Trailforks

Realizaţi cu succes fiecare săritură

Cu Edge 530 pe pipa bicicletei, veţi captura fiecare statistică relevantă. Acesta monitorizează detaliile epice cu noile date dinamice MTB, cum ar fi contorizarea săriturilor, distanţa săriturilor şi durata de inactivitate. Deci, atunci când veţi sări peste 20 ft., veţi avea dovada înregistrată pentru a dovedi acest lucru. Edge 530 are de asemenea evaluări pentru efortul susţinut şi pentru flux. Efortul susţinut evaluează dificultatea cursei utilizând funcţia GPS, altitudinea şi datele accelerometrului. Fluxul măsoară cât de uniform coborâţi pe un traseu. Aceste statistici sunt vizibile în rezumatul de activităţi la finalul fiecărei curse şi au coduri de culoare pe harta jurnalului dvs. de curse în Garmin Connect comunitatea noastră online, astfel încât veţi cunoaşte scorul pe care trebuie să îl depăşiţi data următoare.

Own Every Jump

Duceţi antrenamentul la nivelul următor.

Dispozitivul dvs. Edge 530 avansează de la colectarea datelor oferind informaţii dinamice privind performanţele, care vă pot ajuta să vă depăşiţi recordurile. Vedeţi modul în care corpul dvs. rezistă în diferite medii, cu aclimatizarea la căldură şi altitudine 1. Primiţi notificări în timpul cursei atunci când a sosit momentul să vă hidrataţi sau să mâncaţi. Vedeţi dacă cea mai recentă săptămână a fost echilibrată în ceea ce priveşte rezistenţa, valoarea de prag şi eforturile de intensitate mare. Atunci când este asociat cu senzorii compatibili Garmin, puteţi accesa chiar şi curba de putere, o nouă statistică de monitorizare a puterii.

Take Your Training to the Next Level

Urcaţi ca un profesionist

Urcatul poate deveni arma dvs. secretă cu ajutorul dispozitivului Edge 530 şi al noii funcţii ClimbPro. Acesta arată automat distanţa de urcare rămasă şi înclinarea atunci când urcaţi urmărind o rută sau un traseu. Acest lucru vă ajută să vă măsuraţi efortul în timpul efectuării traseului şi să vedeţi cât de mult mai aveţi de suferit.

Climb Like a Pro

Realizaţi curse cu încredere

Atunci când realizaţi o cursă pe stânci cu o viteză de 20 de mile pe oră, aveţi nevoie de un dispozitiv care ia siguranţa în serios. Edge 530 permite monitorizarea şi mesajele în grup, astfel că puteţi păstra legătura, atunci când prietenii dvs. nu mai sunt în raza dvs. vizuală. Acesta are, de asemenea, o funcţie de asistenţă, care vă permite să trimiteţi manual locaţia dvs. către contactele de urgenţă dacă aveţi probleme. Pentru o conştientizare mai bună, asociaţi dispozitivul Edge 530 cu radarul retrovizor Varia şi cu luminile, astfel încât să puteţi vedea şi să fiţi văzuţi. Noua alarmă pentru bicicletă protejată cu un cod PIN vă va notifica pe smartphone, dacă bicicleta dvs. este mutată în timp ce aţi intrat să vă cumpăraţi apă sau faceţi o pauză.

Ride with Confidence

Sistemul pentru biciclete electronice SHIMANO STEPS

Asociaţi un calculator pentru ciclism Edge compatibil cu un sistem SHIMANO STEPS acceptat pentru bicicletele electrice eBike şi primiţi un ecran de stare eBike dedicat, câmpuri de date şi asistenţă pentru mesajele de stare a sistemului şi de avertizare. Pe lângă valorile furnizate de dispozitivul Edge, precum durata, distanţa şi viteza, puteţi vizualiza şi nivelul dvs. de asistenţă, poziţia schimbătorului de viteze, durata de viaţă a bateriei şi autonomia rămasă în timpul unei curse.

SHIMANO STEPS eBike System

Personalizaţi-vă dispozitivul

Numai Garmin vă permite să vă personalizaţi dispozitivul cu aplicaţii, widgeturi şi câmpuri de date gratuite din magazinul Connect IQ. Aplicaţii cum ar fi AccuWeather MinuteCast vă informează când se va opri ploaia astfel că puteţi stabili intervalul de timp ideal pentru cursa dvs. Dacă vă planificaţi cursele în locaţii cum ar fi Strava, Komoot sau Wikiloc, descărcaţi aceste aplicaţii pentru a putea importa rutele dvs. preferate direct pe dispozitivul dvs. Edge. Sau dacă căutaţi o cafenea sau un magazin de biciclete în apropiere, utilizaţi aplicaţia Yelp Pentru a descărca locaţiile şi ruta către acestea direct pe dispozitivul dvs. Edge.

Customize Your Device

 

 

                                                                                                                   

Caracteristici Fizice şi Performanţe

           
Dimensiuni fizice 1.9" x 2.9" x 0.8" (49.0 x 73.0 x 21.0 mm)
Dimensiune afişaj 1.4” x 1.9” (35.0 x 47.0 mm); 2.3" diagonal
Rezoluţie afişaj 200 x 265 pixels
Greutate

2.2 oz (62.5 g)

Baterie rechargeable lithium-ion
Durata de viaţă a bateriei up to 20 hours
Rezistenţă la apă IPX7
Afişaj în culori  DA
Receptor cu sensibilitate ridicată  DA
                                                                                               
               

Hărţi şi Memorie

           
Posibilitatea de a adăuga hărţi  DA
Hartă de bază  DA
Waypoints/favorites/locations 200
Rute 100
Istoric up to 200 hours
                                                                       
               

senzori

           
GPS activat DA 
GLONASS  DA
Altimetru barometric  DA
                                                           
               

Funcţii inteligente zilnice

           
Notificări inteligente  DA
Telecomandă VIRB®  DA
                                                                                                                                   
               

Funcţii de antrenament, planificare şi analiză

           
Ecran(e) personalizabile  DA 
Auto Pause® (opreşte şi reia contorizarea cronometrului în funcţie de viteză)  DA
Antrenamente pe intervale (configurare intervale de exerciţii şi odihnă)  DA
Antrenamente avansate (crearea unor antrenamente personalizate)  DA
Auto Lap® (porneşte automat o tură nouă)  DA
Estimare V02 max.  DA
Virtual Partner® (antrenaţi-vă cu o persoană digitală)  DA
Derulare automată (parcurge paginile de date în timpul unei activităţi)  DA
                                                                                               
               

Funcţii de Ciclism

           
Cursuri  DA
Alertă timp/distanţă (declanşează alarma atunci când vă atingeţi obiectivul)  DA
Harta pentru ciclism Garmin (harta rutabilă a străzilor specifică pentru ciclism)  DA
Compatibil cu Vector™  DA
Contorul de putere (afişează datele de alimentare de la un dispozitiv terţ compatibil ANT+™- contoare de putere activate) Da (înregistrează date aprox. 1 per secundă)
                                                           
               

Garmin Connect™

           
Compatibil cu Garmin Connect™ (comunitatea online unde analizaţi, categorizaţi sau partajaţi date) DA 
Sincronizare automată (transferă date automat către Garmin Connect)  DA
                                               
               

Suplimentar

           
Suplimentar
  • Alerts (triggers alarm when you reach time, distance, HR, calories goals): yes
  • Compatible with Varia™ bike radar and lights: yes
  • LiveTrack: yes
  • Advanced performance and power analysis, including new Time in Zone, FTP tracking, cycling-specific VO2 and recovery and cycling dynamics
  • Bike trainer profile for compatible Turbo trainer data display and control
  • On-device segment compatibility for dynamic and engaging in-ride competition
  • Operating temperature: -20°C to +55°C
  • Connected features via a smartphone: yes
  • Integration with Shimano Di2 electronic shifting: yes
  • Weather alerts: yes

¹ Advanced workouts require a Garmin Connect account

Hardware  
Dimensiune 50 x 82 x 20 mm
Weight 79,1 g
Tip afişaj 2,6" color
Rezoluţie afişaj 246 x 322 pixeli
GPS/GLONASS/Galileo Da
Altimetru Da
Senzor de lumină ambiantă Da
Durata de viaţă a bateriei 24 ore (tipic)
Compatibilitate cu senzori de putere integraţi Da
ANT+/Bluetooth®/Wi-Fi® ANT+, Bluetooth, BLE, Wi-Fi
Compatibilitate senzor ANT+, BLE
Rezistenţă la apă IPX7
Funcţii de monitorizare a cursei şi a performanţelor  
Personalizare date Da
Auto Pause/Tură/Derulare Da
Alerte Da
Recorduri personale Da
VO2/recuperare Da
Măsurători fiziologice Da (inclusiv nivelul de solicitare al antrenamentului, echilibrul)
Compatibil cu contorul de putere Da
Analiză avansată a alimentării Da
Dinamică MTB Da
Compatibil cu sistemul electronic de schimbare a vitezelor Da
Compatibil cu comenzile de antrenament în interior Da
Antrenamente avansate Da
Segmente Da
ClimbPro Da
Afişaj extins Da
Funcţii de navigaţie  
Hartă Hartă pentru biciclete Garmin
Conţinutul TrailForks integrat Da
Posibilitatea de a adăuga hărţi Numai memoria internă
Compatibil cu funcţia de trasee Da
Rute care se bucură de popularitate Da
Navigare pas cu pas Da
Recalculare pe dispozitiv Da
Calculare Înapoi la start pe dispozitiv Da
Funcţii conectate şi de conştientizare  
LiveTrack Da
GroupTrack Da
Mesaje între ciclişti Da
Detecţie incidente Da
Asistenţă Da
Vreme Da
Notificări inteligente Da
Compatibilitate Varia Da
Comenzi VIRB® Da
Încărcare automată activitate Da
Connect IQ Da
Solicitări audio Da
Mod de economisire a bateriei Da
Alarmă pentru bicicletă/Căutare My Edge® Da
Transfer între dispozitive Da
X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate