Angajam!

Beta Alanina SiS 90 tablete

#ID: 174766
70 Lei Pretul include TVA
Comanda

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Inainte de Activitatea Sportiva?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Science in Sport si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

  • 1.6g Beta Alanină de calitate superioară per porție (porția conține 2 tablete)
  • Conține 90 de tablete per cutie
  • Beta Alanina reprezintă o componentă des întâlnită în componența produselor de tip pre-workout
  • Format convenabil de tabletă
  • Potrivit pentru Vegetarieni. Nu conține Gluten, Grâu, Nuci, Lapte sau Lactoză

Despre Beta Alanină

Beta Alanina reprezintă cel mai nou produs din gama Science in Sport, fiind o formă convenabilă pentru a vă susține creșterea performanțelor fizice.

Acest produs conține 100% Beta Alanină pură. Numeroase studii științifice au relevat faptul că acest aminoacid ajută la întârzierea apariției stării de oboseală rezultată în timpul exercițiilor de intensitate crescută pe intervale reduse de timp (HIIT).

Fiecare porție conține 1.6g Beta Alanină.

Beneficiile Beta Alaninei

Beta Alanina este un aminoacid non-esențial care se găsește în mod normal în organismul uman sau în alimente. Beta Alanina se combină cu L-Histidina, ajutând la creșterea rezervelor de carnozină. Adesea, Beta Alanina este factorul care limitează rezervele de carnozină din organism.

Beta Alanina este un supliment des utilizat în rândul sporturilor explozive și al unor evenimente de anduranță. Un aport zilnic de 3.2g de Beta Alanină a fost demonstrat că ajută la amânarea stării de epuizare fizică ce apare în timpul exercițiilor de intensitate ridicată.

Beta Alanina SiS este testată și certificată prin programul internațional anti doping Informed Sport Evolved Certification. Acest program presupune testarea fiecărui lot de produse finite care părăsește fabrica companiei, acest fapt putând fi verificat pe lista din 2017 a WADA (World Anti-Doping Agency – Agenția Mondială Antidoping). Substanțele interzise includ steroizii, aceștia fiind testați până la nivelul de 10 nanograme per gram și stimulenții, testați până la nivelul de 100 nanograme per gram. Tripla testare (înainte, în timpul și după fabricarea produsului) certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos.

*Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Cum să utilizați

Consumați 2 tablete de 2 ori pe zi. În mod ideal, consumați cu 30 de minute înainte de antrenament.

INFORMAȚII NUTRITIONALE

Valori Specifice Per Porție (2 tablete)
Beta Alanină 1.6g

Ingrediente: Beta Alanină, Agenți de Îngroșare: Fosfat Dicalcic, Celuloză Microcristalină; Agenți de Glazurare: Hidroxipropilmeticeluloză, Glicerină,  Ceară de Carnauba; Agenți Antiaglomeranți: Acid Stearic, Stearat de Magneziu, Dioxid de Siliciu.

Potrivit pentru Vegetarieni. Nu conține Gluten, Grâu, Nuci, Lapte sau Lactoză

X

Verificare stoc furnizor

*Produsul se afla cu stoc limitat la furnizor si poate fi adus doar dupa verificarea stocului.
Dupa plasarea formularului veti fi contactat in termen de 24-48 ore lucratoare de catre un agent de vanzari.

Produse recent vizualizate