Angajam!

Adauga in cos si produsul de mai jos pentru a beneficia de 40% reducere.

Pantofi trail barbati La Sportiva Unika SS 2019

#ID: master-149101
573 Lei 819 Lei Discount 30% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare trail/teren accidentat?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs La Sportiva si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

  Modelul Unika utilizeaza tehnologia Infinitoo ce ofera un randament ridicat de energie: perfect pentru utilizarea pe distanțe medii și lungi pe orice tip de teren. Unika este primul pantof de alergare montana produs în totalitate în Europa. A fost conceput pentru utilizarea pe distanțe medii, lungi și foarte lungi și este unic datorită lpii intermediare Infinitoo care iși păstrează proprietățile de absorbție a șocurilor și forma nemodificată în timp.  

 

 

 

  

   Confortul și stabilitatea sunt garantate de tehnologia Sock-Like, derivata din lumea alpinismului, care reduce cusăturile și îmbraca piciorul la fel ca o șosetă. Structura fixa este asigurată de dispozitivul Lace-up Harness care distribuie uniform tensiunea de-a lungul întregii lungimi a pantofului. Sistemul Stability-Lugs, poziționat pe partea laterală a talpii intermediare, stabilizează alergarea și permite pantofului să se adapteze dinamic la neregularitățile terenului, făcându-l alegerea ideală pe traseele tehnice. Talpa La Sportiva FriXion White a fost proiectată pentru a reduce greutatea la nivelul minim și pentru a garanta performanța, ajutând în același timp la economisirea energiei.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate