Pantofi trail barbati La Sportiva Jackal GTX SS 2021

Rating:
80% of 100
Stoc epuizat
Doar %1 ramase
Vezi disponibilitate magazine
Data adaugare
master-191225
Cod producator
-
Barcode
-

    Pantoful de alergare din membrana Gore-Tex® cu tehnologie Invisible dedicata curselor off-road in lunile de iarna pe distante si antrenamente lungi, datorita amortizarii exceptionale garantate de talpa intermediara tehnologica Infinitoo ™, care ofera un randament inovator de inalta energie. 

Caracteristici:

➤ Partea superioara: Plasa sandwich (varf si limba) + ranforsari termoadezive din TPU + panouri laterale din nailon mono-burr + manseta Lycra®;
➤ Captuseala: Gore-Tex® Invisible fit;
➤ Talpa intermediara: EVA cu tehnologie Infinitoo ™ din poliuretan + EVA Rock-Shield de inalta densitate + platforma de amortizare interna suplimentara;

➤ Brant: Ortholite® Ergonomic;
➤ Talpa: FriXion® Red cu densitate dubla;
➤ Greutate: 315 g.

➤ Toate tipurile de teren - talpa versatila, ideala pentru toate tipurile de teren, inclusiv piatra, iarba, zapada, muschi si noroi. Potrivita pentru umiditate ridicata, fie pentru teren uscat. Talpa incorporeaza Impact Brake System.

➤ Frixion Red - Compusul La Sportiva FriXion® este rezultatul cercetarii si dezvoltarii extinse care vizeaza crearea de talpi exterioare cu parametri de aderenta si durabilitate care raspund tuturor tipurilor de utilizare si teren. Gama Frixion foloseste 5 compusi personalizati, de la alergare montana pana la pantofi de alpinism.

➤ Branturi Ortholite® Ergonomic 4 mm:
 + Respirabile pentru un picior mai rece.
 + Structura unica de celule deschise creeaza un sistem de gestionare a umiditatii.
 + Amortizare pe termen lung: brantul va pastra peste 95% din grosimea sa in timp si nu se va aplatiza.
 + Agenti anti-microbieni si proprietati lavabile pentru un pantof mai igienic.

➤ Volum ridicat: pantof confortabil, ideal pentru antrenamente si alergari pe distante lungi.

➤ Impact Brake System - Sistemul inovator este aplicat pe talpa pentru a absorbi impactul negativ al solului, pentru a ajuta la tractiune si pentru a imbunatati aderenta la vale. Creat si dezvoltat de departamentul de cercetare si dezvoltare de la La Sportiva, ofera avantaje reale in timpul cursei prin reducerea impactului negativ la sol.

➤ Infinitoo: tehnologie exclusiva care absoarbe impactul negativ cu solul si garanteaza o revenire a energiei nemaivazuta. Talpa intermediara Infinitoo ™ isi pastreaza caracteristicile originale de intindere nealterate in timp.

➤ Ideali pentru competitii de distanta lunga, ultra trail si ultra maraton sau sesiuni de antrenament exigente.

Mai multe informati
GenBarbati
ProducatorLa Sportiva
ColectiePrimavara - Vara 2021
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri. Logheaza-te sau creeaza un cont

Iti mai recomandam si