Angajam!

Pantofi alergare dama Mizuno Wave Sky 2 SS 2019

#ID: master-144565
372 Lei 677 Lei Discount 45% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Mizuno si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Modelul Wave Sky 2 a fost creat pentru alergatorii avansati care au nevoie de un nivel sporit de confort. Din acest motiv, pantofii au fost imbunatatiti cu tehnologia AeroHug in zona mediana a talpii piciorului. Aceasta elimina distanta dintre picior si pantof in vederea unei stabilitati perfecte.

   Tehnologia Wave reduce efectul impactului cu solul și menține glezna într-o poziție corectă, împiedicând-o să alunece. Stabilitatea acestei tehnologii seMizuno Wave obține prin diferența de construcție între partea exterioară și cea interioară a pantofului și rezistă, astfel, presiunii talpii intermediare în majoritatea zonelor tensionate.

  Tehnologia AIRmesh consta in utilizarea de materiale respirabile ce asigura aerisirea piciorului. Sistemul de ventilație integrat in talpa intermediara reduce căldura și umiditatea acumulate în interiorul încălțămintei.

   SmoothRide minimizeaza accelerarea și decelerarea rapidă a piciorului în timpul tranziției, creând posibilitatea unei plimbări optime. Brantul detasabil de calitate superioară ofera confort sporit și durabilitate in timp.

  Cauciucul cu carbon utilizat la realizarea talpii exterioare asigura o tractiune optima, in timp ce talpa intermediara realizata dintr-un material revolutionar, foarte usor, imbunatateste amortizarea.

 

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate