Angajam!

Pantofi alergare dama Mizuno Wave Rider TT SS 2020

422 Lei 703 Lei Discount 40% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Mizuno si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Pantofii Mizuno Wave Rider integrează o talpă specială care poate fi utilizată atat pentru alergarea pe asfalt, cat și pentru traseele ușoare de trail. Talpa exterioară cu prindere imbunatatită nu va ridica murdaria si pietrele. 

   Combinația dintre compușii intermediari U4icX și U4ic, împreună cu tehnologia Mizuno Wave, oferă cea mai dinamică amortizare de pe piață. Plasa superioară proiectată in combinație cu construcția DynamotionFit asigură o potrivire personalizată.

   Materialul AIRmesh integrează un sistem de ventilație pentru respirabilitate sporită si impiedică încălzirea excesivă a încălțămintei în timpul mișcării.

   Wave este tehnologia unica Mizuno care asigura atat amortizare, cat si stabilitate. Lamela Wave asigură o amortizare excelentă prin disiparea forței de impact pe o suprafață mai mare. Stabilitatea tehnologiei se obține prin diferența de construcție dintre partea exterioară și cea interioară a pantofului, împiedicând astfel comprimarea talpii intermediare în zonele cele mai solicitate. Branțul detașabil cu formă anatomică oferă o potrivire excelentă și confort.

   SmoothRide ofera o minimizare a accelerarii și decelerarii rapide ale piciorului în timpul tranziției, creând posibilitatea unei plimbări optime. X10 este un cauciuc din carbon extrem de durabil, care permite o uzură mai indelungată în zonele cu impact ridicat și oferă mai multă tracțiune in zona călcâiului.

GREUTATE (G): 230

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate

Reduceri
?>