Angajam!

Pantofi alergare dama Mizuno Wave Rider 23 FW 2019

382 Lei 696 Lei Discount 45% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Mizuno si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Dezvoltat pentru a mentine nivelurile de temperatura scazute si performantele ridicate, Mizuno Wave Rider 23 prezinta o talpa intermediara dubla, integrand tehnologiile U4ic si U4icX pentru receptivitate de neegalat si experiente de neuitat. Tehnologia Mizuno Wave asigura echilibrul perfect intre amortizare si stabilitate. Construcția superioară este proiectată pentru a reflecta mișcarea naturală a piciorului în timpul alergării, oferind o potrivire sigură. Combinația dintre compușii intermediari U4icX și U4ic, însoțită de tehnologia Mizuno Wave, oferă cea mai dinamică amortizare de pe piață.

  Tehnologia AIRmesh consta in utilizarea de materiale respirabile ce asigura aerisirea piciorului. Sistemul de ventilație integrat in talpa intermediara reduce căldura și umiditatea acumulate în interiorul încălțămintei.

   Tehnologia Wave reduce efectul impactului cu solul și menține glezna într-o poziție corectă, împiedicând-o să alunece. Stabilitatea acestei tehnologii se obține prin diferența de construcție între partea exterioară și cea interioară a pantofului și rezistă, astfel, presiunii talpii intermediare în majoritatea zonelor tensionate. 

   O abordare proiectată pentru a minimiza accelerarea rapidă și decelerarea piciorului în timpul tranziției creeaza o călătorie lină. X10 este un cauciuc de carbon Mizuno extrem de rezistent, care permite utilizarea indelungata în zonele cu impact ridicat și oferă mai multă tracțiune.

  • Greutate (G): 290

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate