Angajam!

Pantofi alergare dama Mizuno Wave Prophecy 8 SS 2019

#ID: master-144499
596 Lei 916 Lei Discount 35% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Mizuno si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

    Modelul Prophecy 8, proiectat anatomic pentru cea mai bună performanță, ofera amortizare imbunatatita prin absorbția și dispersarea undelor de soc provenite de la impactul cu solul. Tehnologia Infinity Wave combină două calități esențiale - amortizare și stabilitate, oferind in acest mod o senzație unică in timpul antrenamentelor.

    Tehnologia AIRmesh consta in utilizarea de materiale respirabile ce asigura aerisirea piciorului. Sistemul de ventilație integrat in talpa intermediara reduce căldura și umiditatea acumulate în interiorul încălțămintei.
Mizuno Wave

   Tehnologia Wave reduce efectul impactului cu solul și menține glezna într-o poziție corectă, împiedicând-o să alunece. Stabilitatea acestei tehnologii se obține prin diferența de construcție între partea exterioară și cea interioară a pantofului și rezistă, astfel, presiunii talpii intermediare în majoritatea zonelor tensionate. 

SmoothRide   SmoothRide minimizeaza accelerarea și decelerarea rapidă a piciorului în timpul tranziției, creând posibilitatea unei plimbări optime. Brantul detasabil de calitate superioară ofera confort sporit și durabilitate in timp.

    Cauciucul cu carbon utilizat la realizarea talpii exterioare asigura o tractiune optima, in timp ce talpa intermediara realizata dintr-un material revolutionar, foarte usor, imbunatateste amortizarea.

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate