Angajam!

Pantofi alergare dama Asics GT-2000 6 SS 2018

296 Lei 593 Lei Discount 50% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Asics si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Noul GT-2000 6 include o serie de actualizări și caracteristici noi pentru a spori confortul unuia dintre cei mai favoriti pantofi de alergare Asics. Noul design superior al ochiurilor de plasă aduce un aspect nou și mai multa respirabilitate, în timp ce talpa intermediară FlyteFoam reduce greutatea și pernele fiecarei aterizări.

Partea din față a făcut pantoful mai confortabil pentru orice forma a piciorului. Suprafața ofera înclinare mai bună a calcaiului și o arcuire puțin mai joasă pentru a ajuta la o tranziție mai ușoară, menținându-vă stabil in orice situatie.

GT-2000 6 este proiectat pentru orice distanță, orice ritm și oricine caută un pantof de alergare stabil, susținut, in care să puteți avea încredere. Indiferent dacă tocmai începeți sa alergati sau sunteți deja un fan de lungă durată al pantofului GT-2000, acesta este un pantof care nu vă va dezamăgeste.

 STRUCTURE

FluidRide™ este structura cu două straturi este realizată din Solyte ™ ușoară și SpEVA ™ de înaltă înălțime. Proprietățile de amortizare ale Solyte ™ absorb impactul atunci când lovesc solul, în timp ce calitățile de revenire ale SpEVA ™ sporesc mișcarea în pasul următor.

Gelul din partea din spate a pantofului, cat si cel din fata ajuta la o mai buna absorbtie a socurilor si va ofera libertatea de miscare in orice conditii. 

Tehnologia noastră FlyteFoam oferă o întoarcere excepțională și o reacție indiferent de distanța, folosind fibrele super organice pentru a reduce ambalarea care se întâmplă în mod tradițional cu spumă mai moale și cu densitate redusă.

Sistemul de amortizare RearFoot GEL este un sistem de tip cushinong bazat pe silicon care oferă un șoc mai mic atunci când călcâiul are impact asupra solului, oferind o amortizare mai bună.

 Greutate: 300 gr

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate