Angajam!

Pantofi alergare dama Asics Gel-Phoenix 8 SS 2018

212 Lei 423 Lei Discount 50% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Asics si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Elaborează-ți un plan de alergare, fixează-ți obiectivul și achizitionează o pereche de pantofi de alergare Asics Gel Phoenix, care vor contribui esențial la atingerea obiectivului tău. Prin utilizarea lor dobanditi stabilitatea necesară pentru alergarea pe trasee lungi înainte ca piciorul să simtă primele semne de oboseală. 

   Sistemul de amortizare Asics-Gel atenuează forțele de impact și de compresie sprijinind în același timp piciorul. Acesta este alcătuit din diferite componente sau perne GEL, realizate din material siliconic, ce dispun de inerție înaltă la sarcina de compresie și la primul contact cu solul. Pernele Asics-GEL sunt aplicate în zonele unde se produce cea mai mare presiune, respectiv sub călcâi și sub articulația principală a degetului mare. Alte proprietăți remarcabile sunt rezistența și controlul capacității de amortizare pe termen lung.

   Materialul tălpii intermediare SpEVA este realizat din macromolecule cu proprietăți ale cauciucului care după ce intră în contact cu solul revin rapid la forma lor inițială pentru a amortiza eficient următorul impact cu solul.

   AHAR (ASICS High Abrasion Resistance Rubber) este un cauciuc foarte rezistent, aplicat în cele mai solicitate zone ale tălpii. Noul AHAR + este semnificativ mai moale. Oferă confort încă de la primul contact cu solul, aderență mai bună în timpul mișcării și amortizare excelentă. În partea din spate a piciorului AHAR conține un procentaj mare de carbon, care asigură rezistență sporită a materialului. În partea din față a piciorului este, de asemenea, integrat AHAR+, dar sub formă de spumă, pentru confort sporit. AHAR + este flexibil, ușor și rezistent la uzură.

    

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate