Angajam!

Pantofi alergare dama Asics Gel-Nimbus 20 SS 2018

402 Lei 804 Lei Discount 50% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Asics si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

O plimbare netedă și confortabilă, care are mai mult de 20 de ani de la lansare. Sistemul nostru de revolutionar din material foarte ușor FlyteFoam® și alte tehnologii avansate de la ASICS® Institute of Sports Science, Nimbus se ocupă de alergătorii neutrii de toate nivelele. FluidFit®-ul său de înaltă densitate din jacquard se adaptează în mod strategic mișcării naturale a piciorului, în timp ce suprapunerile tipărite 3-D oferă suport suplimentar pentru a vă oferi o potrivire personalizată care să CHANGES IN CENTER OF PRESSUREvă mențină km după km.

Tehnologia noastră FlyteFoam oferă o întoarcere excepțională și o reacție indiferent de distanța, folosind fibrele super organice pentru a reduce ambalarea care se întâmplă în mod tradițional cu spumă mai moale și cu densitate redusă.

FluidRide™ este structura cu două straturi este realizată din Solyte ™ ușoară și SpEVA ™ de înaltă înălțime. Proprietățile de amortizare ale Solyte ™ absorb impactul atunci când lovesc solul, în timp ce calitățile de revenire ale SpEVA ™ sporesc mișcarea în pasul următor.

Sistemul de amortizare RearFoot GEL este un sistem de tip cushinong bazat pe silicon care oferă un șoc mai mic atunci când călcâiul are impact asupra solului, oferind o amortizare mai bună.

Constructie fara cusaturi

Ecranul pentru călcări exoskeletal oferă un suport îmbunătățit și creează un mediu îmbunătățit de protejare a călcâiului.

Brantul premium Ortholite X-40 are caracteristici de rebound mai înalte, oferind în același timp o excelentă gestionare a umidității și un nivel ridicat de respirabilitate (Ortholite este o marcă comercială înregistrată a ATP Manufacturing LLC.)

STRUCTUREȘanțurile verticale trec prin talpa exterioară de la călcâi la vârful picioarelor. Deci, indiferent dacă coborâți sau urcati, centrul dvs. de presiune este concentrat în aceste canele.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate