Angajam!

Pantofi alergare dama Asics Gel-Kayano 25 SS 2019

374 Lei 752 Lei Discount 50% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Asics si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Adaptati-va traseul la un nou nivel cu modelul Gel-Kayano 25, un pantof proiectat pentru a oferi protecția și stabilitatea pe care sportivii le cauta indiferent de cursa la care participa. Principala caracteristica pe care se concentrează este rezistența, datorita suportului median, a sistemului imbunatatit de susținere a calcaiului și tehnologiei FlyteFoam Lyte, pentru a se asigura că purtătorul are sustinerea necesara pentru a atinge un nou nivel de performanță.

   Confortul este un alt beneficiu oferit de Gel-Kayano 25, cu tehnologia FlyteFoam Propel ce ofera un nivel îmbunătățit de revenire și plasa Jacquard reproiectată pentru respirabilitate superioară, indiferent de numărul de mile pe care intenționați să le parcurgeți. Brantul Ortholite X-40 imbina avantajele duble ale performanței și confortului datorita gradului de elasticitate de peste 40% pe care il ofera. Oricare ar fi motivul pentru care veți ieși la alergat, puteți fi siguri că acest pantof va ofera un suport esențial la fiecare pas.
Imagini pentru flytefoam propel

   Tehnologia Asics FlyteFoam Propel vă ajută să furnizați un balans suplimentar fiecarui pas pe care îl faceți. Construcția ușoară a spumei pentru greutate redusa vă menține în mișcare naturala, iar prin combinatia cu un elastomer cu putere mare de revenire vă ofera o performanță mai bună la fiecare pas.

   Construita prin utilizarea spumei in talpa intermediară si dezvoltată în cadrul Institutului de Științe Sportive ASICS, tehnologia FlyteFoam nu este doar puțin mai ușoară - este cu 55% mai ușoară decât standardul industrial. Talpile intermediare fabricate cu tehnologia FlyteFoam beneficiază de "super-fibre" organice care se întorc la forma lor originală în intervalul de dupa fiecare pas, oferind o amortizare perfectă de la începutul cursei până la final.   

  Pernele din silicon semitransparent sunt vizibile, fiind pozitionate in locuri strategice din talpa intermediara, in zona tocului pantofului, pentru absorbtia socurilor in timpul alergarii. 

  • Greutate: 278g
X

Comanda acum

Produse recent vizualizate