Angajam!

Pantofi alergare dama On Running Cloudace

939 Lei Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs ON Running si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

  On Running a proiectat un pantof care oferă protecție maximă, amortizare supremă și confort, oferind în același timp o senzație de reacție agilă care satisface cel mai solicitant alergător. Cloudace este destinat alergătorului avansat, care se antrenează activ pentru distanțe îndelungate. Proprietățile unice ale sistemului patentat CloudTec de la On Running oferă toate nevoile alergătorului: confort, protecție și agilitate. Pentru prima dată un amestec de elemente ofera spumă de gravitație zero și cauciuc reactiv în zone specifice pentru a susține pe deplin alergătorul.

   Cea mai bună combinație dintre un călcâi cu amortizare fara gravitatie și zona de aterizare din cauciuc începe prin asigurarea unei aterizări ultra-moi. O zonă de tranziție naturală urmează îndeaproape piciorul pentru susținere și pentru a distribui presiunea. Suporturile 3D din jurul călcâiului mentin piciorul în pozitie fixa pentru a vă oferi o potrivire perfectă și confort. 

   O plasă special concepută aplicată in partea din față imbunatateste respirabilitatea piciorului și oferă stabilitate exact acolo unde aveți nevoie.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate