Angajam!

Pantofi alergare barbati Mizuno Wave Ultima 11 FW 2019

292 Lei 648 Lei Discount 55% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Mizuno si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Proiectat pentru a vă oferi cea mai netedă experiență in alergare de pana acum, Wave Ultima 11 dispune de un suport U4icX in zona calcaiului, o talpă intermediară dublă și cauciuc suflat în partea din față a piciorului. Suprafața este construită din mai puține componente pentru a oferi un cadru mai ușor, cu o potrivire confortabilă, ideala in utilizarea unei game variate de activitati. Aceasta este versatilitatea în mișcare.

   Tehnologia AIRmesh permite fiecărui pantof Mizuno să mențină un standard înalt de respirabilitate și confort in zona superioara. Prin DynamotionFit, Mizuno a dezvoltat un plan de proiectare pentru a crea un pantof care functionează impreuna cu piciorul pe parcursul ciclului de mers. Wave este tehnologia unica Mizuno care asigura atat amortizare, cat si stabilitate.

   SmoothRide ofera o minimizare a accelerarii și decelerarii rapide a piciorului în timpul tranziției, creând posibilitatea unei plimbări optime. X10 este un cauciuc din carbon extrem de durabil, care permite o uzură mai indelungată în zonele cu impact ridicat și oferă mai multă tracțiune in zona călcâiului.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate