Angajam!

Pantofi alergare barbati Mizuno Wave Rider GTX FW 2019

409 Lei 744 Lei Discount 45% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Mizuno si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   În colaborare cu Gore-Tex, Mizuno a creat încălțămintea allweather care garantează protecție în interior și în exterior. Dispunând de membrana impermeabilă Gore-Tex, talpă intermediară dublă și tehnologia Mizuno Wave, pantoful integreaza o amortizare supremă și tracțiune imbatabilă pe orice traseu.

   Tehnologia Mizuno Wave asigura echilibrul perfect intre amortizare si stabilitate. Construcția superioară este proiectată pentru a reflecta mișcarea naturală a piciorului în timpul alergării, oferind o potrivire sigură. Combinația dintre compușii intermediari U4icX și U4ic, însoțită de tehnologia Mizuno Wave, oferă cea mai dinamică amortizare de pe piață.

  Tehnologia AIRmesh consta in utilizarea de materiale respirabile ce asigura aerisirea piciorului. Sistemul de ventilație integrat in talpa intermediara reduce căldura și umiditatea acumulate în interiorul încălțămintei.

   O abordare proiectată pentru a minimiza accelerarea rapidă și decelerarea piciorului în timpul tranziției creeaza o călătorie lină. X10 este un cauciuc de carbon Mizuno extrem de rezistent, care permite utilizarea indelungata în zonele cu impact ridicat și oferă mai multă tracțiune.

  • Greutate (G): 300
X

Comanda acum

Produse recent vizualizate