Angajam!

Pantofi alergare barbati Mizuno Wave Inspire 15 FW 2019

369 Lei 672 Lei Discount 45% Pretul include TVA

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Mizuno si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Încălțămintea dvs. de zi cu zi a avut parte de un upgrade serios. Proiectat anatomic folosind tehnologia Wave - acest pantof este stabil, dar dinamic, rapid și distractiv. Designul independent al tălpii decuplate oferă mai multă flexibilitate și o aterizare mai lină. 

   Materialul AIRmesh integrează un sistem de ventilație pentru respirabilitate sporită si funcționează impreuna cu tehnologia Intercool care impiedică încălzirea excesivă a încălțămintei în timpul mișcării datorită orificiilor pentru ventilație din talpa intermediară.

   Wave este tehnologia unica Mizuno care asigura atat amortizare, cat si stabilitate. Lamela Wave asigură o amortizare excelentă prin disiparea forței de impact pe o suprafață mai mare. Stabilitatea tehnologiei se obține prin diferența de construcție dintre partea exterioară și cea interioară a pantofului, împiedicând astfel comprimarea talpii intermediare în zonele cele mai solicitate. Branțul detașabil cu formă anatomică oferă o potrivire excelentă și confort.

   SmoothRide ofera o minimizare a accelerarii și decelerarii rapide ale piciorului în timpul tranziției, creând posibilitatea unei plimbări optime. X10 este un cauciuc din carbon extrem de durabil, care permite o uzură mai indelungată în zonele cu impact ridicat și oferă mai multă tracțiune in zona călcâiului.

   Elastomerii Pebax sunt polimeri de înaltă tehnologie la nivel mondial, conceputi pentru uzură sportivă de performanță. Oferă o densitate scăzută materialului, o gamă largă de valori de duritate, o revenire a energiei extrem de eficienta  și sunt opțional biobazați.

   Greutate (G): 290

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate