Angajam!

Pantofi alergare barbati Asics Gel-Quantum 360 4 FW 2018

455 Lei 759 Lei Discount 40% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Asics si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   O nouă lovitura distructivă pentru un alergător de neegalat, Gel-Quantum 360 4 oferă performanță premium și rezistență extremă. Amortizat cu tehnologia Gel 360 de grade, acest pantof oferă o plimbare receptivă, ca pe arcuri, care nu se oprește. Acest design are scopul de a absorbi toate șocurile, pentru a se asigura că piciorul primește o presiune minimă de impact din toate unghiurile. Cu ajutorul amortizarii Gel, mișcarea este mai fluidă și mai eficientă pe măsură ce piciorul parcurge ciclul de mers. 

   Partea superioară a pantofului introduce materialul FluidFit, o combinație unică de material din ochiuri de plasă și alte întăriri extensibile, pentru a crea o potrivire adaptabilă și conturată. Pe măsură ce permite o potrivire cu efect de mănușă, FluidFit îmbunătățește eficiența de funcționare, deoarece partea superioară este acum mai receptivă la mișcările piciorului. Suprafața FluidFit este instalată utilizând o construcție fără sudură, ceea ce reduce riscul de iritare și frecare. Utilizarea materialelor fără sudură reduce potențialul de iritare și frecare cauzate de cusăturile tradiționale. Capsele pentru sireturi sunt plasate astfel incat tensiunea / presiunea exercitata de catre sireturi va fi dispersata uniform si este evitata iritarea pielii.

   Cauciucul Ahar formează talpa pantofului. Aceasta este întărită în partea din față și in zona călcâiul, cunoscute și sub denumirea de zone de uzură ridicată ale unui pantof. Deoarece Ahar este fabricat din cauciuc asemănător cu cel al anvelopelor auto, talpa exterioară garanteaza durabilitate și protectie, păstrând în același timp funcția esențială de prindere pe diferite suprafețe.

   Guidance Line este un design propriu Asics care foloseste componente interconectate in scopul obtinerii unei miscari cat mai naturale ale piciorului de la calcai pana la varf, in timp ce Guidance Trusstic System asigura stabilitatea si rigiditatea necesara pentru controlul torsiunii / rasucirii piciorului in timpul alergarii. Materialul Ortholite Lasting ofera un confort sporit, oferind in acelasi timp o excelenta gestionare a umiditatii si un nivel ridicat de respirabilitate.

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate