Angajam!

Pantofi alergare barbati Asics Gel-Nimbus 20 FW 2018

395 Lei 719 Lei Discount 45% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Asics si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Sărbătorind 20 de ani ca bază în categoria neutră, Gel-Nimbus 20 pentru bărbați oferă cea mai bună călătorie cu introducerea sistemului Adaptive Gel, care oferă mai multă amortizare pe măsură ce vă antrenati. Cu talpa intermediara FluidRide și construcția discretă a ochiurilor de plasa, Nimbus servește pentru alergătorii neutri de toate nivelele. Ochiurile de plasa FluidFit de pe partea suprioara a pantofului se adaptează în mod strategic mișcării naturale ale piciorului, în timp ce straturile imprimate 3-D oferă suport suplimentar pentru a vă oferi o potrivire personalizată care să vă mențină mile după mile.

  Tehnologia FlyteFoam oferă un balans excepțional și amortizare indiferent de distanța folosind fibre organice, devenind astfel cel mai ușor material de amortizare pe care Asics l-a realizat vreodată, cu 55% mai ușor decât standardul industrial (EVA). Doua straturi din zona talpii intermediare sporesc confortul piciorului si ajuta la reducerea greutatii pantofului.

  Pentru o amortizare eficienta s-au utilizat perne din silicon special plasate in talpa intermediara, pozitionate in zona tocului pantofului pentru absorbtia socurilor in timpul alergarii.

   Utilizarea materialelor fără sudură reduce potențialul de iritare și frecare cauzate de cusăturile tradiționale. Capsele pentru sireturi sunt plasate astfel incat tensiunea / presiunea exercitata de catre sireturi va fi dispersata uniform si este evitata iritarea pielii.

   Guidance Line este un design propriu Asics care foloseste componente interconectate in scopul obtinerii unei miscari cat mai naturale ale piciorului de la calcai pana la varf, in timp ce Guidance Trusstic System asigura stabilitatea si rigiditatea necesara pentru controlul torsiunii / rasucirii piciorului in timpul alergarii. Materialul Ortholite Lasting ofera un confort sporit, oferind in acelasi timp o excelenta gestionare a umiditatii si un nivel ridicat de respirabilitate.

 

 

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate