Angajam!

Pantofi alergare barbati Asics Gel Kinsei 6 SS 2018

488 Lei 888 Lei Discount 45% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Asics si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

  Sistemul de amortizare Asics-Gel atenuează forțele de impact și de compresie sprijinind în același timp piciorul. Acesta este alcătuit din diferite componente sau perne GEL, realizate din material siliconic, ce dispun de inerție înaltă la contactul cu solul. Pernele Asics-GEL sunt aplicate în zonele unde se produce cea mai mare presiune, respectiv sub călcâi și sub articulația principală a degetului mare. Alte proprietăți remarcabile sunt rezistența și controlul capacității de amortizare pe termen lung.

   Tehnologia OrthoLite permite branțului să păstreze mai mult de 95% din grosimea sa inițială, fara a se deforma în timp.

Respirabilitate înaltă - OrthoLite asigură 95-100% respirabilitate, care permite aerului să circule în jurul branțului si păstrează picioarele uscate în interiorul încălțămintei.

Durabilitate extremă – OrthoLite oferă calitate înaltă, fără semne de uzură. 

Proprietăți antibacteriene – Branturile conțin biocid brevetat, pentru a preveni acumularea de bacterii si este benefic împotriva mirosului.

Moisture Wicking - Structura spumei utilizate în branțul OrthoLite creează un sistem de gestionare a umidității, care absoarbe umezeala. Absorbția de umiditate reduce frecarea și căldură din interiorul încălțămintei.

Ușor - OrthoLite este extrem de ușor, oferind putere, fără a adăuga greutate încălțămintei. 

Lavabil - Branțurile Ortholite pot fi spălate și își păstrează forma și confortul după spălare.

  AHAR este un cauciuc foarte rezistent, aplicat în cele mai solicitate zone ale tălpii. Noul AHAR + este semnificativ mai moale. Oferă confort încă de la primul contact cu solul, aderență mai bună în timpul mișcării și amortizare excelentă. În partea din spate a piciorului, AHAR conține un procentaj mare de carbon, care asigură rezistență sporită a materialului. În partea din față a piciorului este, de asemenea, integrat AHAR +, dar sub formă de spumă, pentru confort sporit. AHAR + este flexibil, ușor și rezistent la uzură.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate