Angajam!

Pantofi alergare barbati Asics Gel-Kayano 24 SS 2018

402 Lei 804 Lei Discount 50% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Asics si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

Succesul de 20 de ani al modelului GEL-Kayano® 24, este o dovadă dulce a inovării continue și a designului grijuliu al pantofului. Modelul GEL-Kayano® 24 oferă stabilitate și pernă pentru suprapronatori, făcând ultima mila la fel de confortabilă ca și prima.

Filozofia de design ASICS care folosește componentele legate pentru a spori mersul natural al piciorului de la lovitura talpei până la sfarsitul degetului mic.STRUCTURE

FluidRide™ este structura cu două straturi este realizată din Solyte ™ ușoară și SpEVA ™ de înaltă înălțime. Proprietățile de amortizare ale Solyte ™ absorb impactul atunci când lovesc solul, în timp ce calitățile de revenire ale SpEVA ™ sporesc mișcarea în pasul următor.

Ecranul pentru călcări exoskeletal oferă un suport îmbunătățit și creează un mediu îmbunătățit de protejare a călcâiului.

Tehnologia Duomax reduce stresul cauzat de pronatia exagerata (când călcâiul se rotește spre interior la sfârșitul unui pas) și susține piciorul pentru o experiență mai confortabilă.

Sistemul de amortizare RearFoot GEL este un sistem de tip cushinong bazat pe silicon care oferă un șoc mai mic atunci când călcâiul are impact asupra solului, oferind o amortizare mai bună.

Brantul premium Ortholite X-40 are caracteristici de rebound mai înalte, oferind în același timp o excelentă gestionare a umidității și un nivel ridicat de respirabilitate (Ortholite este o marcă comercială înregistrată a ATP Manufacturing LLC.)

Rășina TRUSSTIC ™ este utilizată în partea centrală a tălpii. Această structură oferă stabilitatea pantofilor, împiedicându-i să se răsucească în timpul mișcării, cu forme proiectate în funcție de caracteristicile de mișcare din sport și de scopul pantofilor. Forma TRUSSTIC ™ este adaptată tipului de încălțăminte, în funcție de mișcările utilizate în sport pentru a menține încălțămintea de la răsucire.

Șanțurile verticale trec prin talpa exterioară de la călcâi la vârful picioarelor. Deci, indiferent dacă coborâți sau urcati, centrul dvs. de presiune este concentrat în aceste canele.

3mm de înălțime suplimentară pentru modelele de dama ajută la scăderea tensiunii in zona tendonului Ahile.

STRUCTURE

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate