Angajam!
DISPONIBIL DOAR CU LIVRARE PRIN CURIER!

Pantofi alergare barbati Asics FuzeX FW

249 Lei 538 Lei Discount 54% Pretul include TVA

Acest produs nu mai este disponibil.

Ai nevoie de ajutor in alegera unui produs din categoria Pantofi alergare asfalt/piste?
Lasa-ne datele de contact și unul dintre consultanții noștri specializați te va contacta in cel mai scurt timp.


Cauti un anumit produs Asics si nu il gasesti? Da-ne un mesaj si vom incerca sa ti-l aducem in cel mai scurt timp.
Suntem in legatura directa cu peste 200 de furnizori din toata lumea.

Detalii

   Pantoful combină un design foarte ușor cu protecție și amortizare. Diferența de 8 mm dintre călcâi și vârf, mai mică decât la modelele clasice, oferă contact foarte bun cu solul. Este un model perfect pentru alergătorii începători și pentru recreere, care apreciază designul modern și confortul maxim.

   Pe langa buna captusire pe care o asigura pantofului, un brant precum ComforDry Sockliner sustine si buna ventilare a mediului intern. Aerisirea adecvata regleaza temperatura, favorizeaza evacuarea umiditatii rezultate din transpiratie si previne instalarea bacteriilor si a altor factori care faciliteaza aparitia mirosurilor neplacute.

   Configurarea încălțămintei Guidance Line este realizată cu noul canal vertical de flexiune în talpă și talpa intermediară care este aplicat de-a lungul întregii lungimi a pantofului. Acest canal asigură, la fiecare pas, o rulare optimă a piciorului în timpul contactului cu solul. Pa baza acestui element se direcționează separat punctul optim de propulsie care simplifică rularea și previne oboseala prematură și leziunile.

   AHAR (ASICS High Abrasion Resistance Rubber) este un cauciuc foarte rezistent, aplicat în cele mai solicitate zone ale tălpii. Noul AHAR + este semnificativ mai moale. Oferă confort încă de la primul contact cu solul, aderență mai bună în timpul mișcării și amortizare excelentă. În partea din spate a piciorului AHAR conține procentaj mare de carbon, care asigură rezistență sporită a materialului. În partea din față a piciorului este, de asemenea, integrat AHAR+, dar sub formă de spumă (DURASPONGE), pentru confort sporit.

X

Comanda acum

Produse recent vizualizate